📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W takiej sytuacji wymusiłbym na pannie jakieś ostre jebanie w dupkę z finałem w ustach z połykiem, a rzucił dopiero po akcji
Po chuj takie gówno tu wrzucasz?
"Ale Misiu!"
Pewnie ten przebrany jest przez nią kochany bo ma kasę a ten drugi bo rucha jak maszyna do szycia.
Głupia kurwa, haha. Jak go jeszcze przytula.
Wyczytałem na 9gagu, że gość był czynnym mundurowym i chciał zaskoczyć swoją pannę na przepustce. Z racji tego, że wołała na niego "Teddy bear" - "Pluszowy Miś" postanowił przebrać się za owego i zaskoczyć ją w centrum handlowym. Jak widać, chuj wielki z tego wyszedł.
Jednakże film pochodzi z Azji, więc "I don't know Rick, it looks like a fake to me"
Jednakże film pochodzi z Azji, więc "I don't know Rick, it looks like a fake to me"
mesjans napisał/a:
Pewnie ten przebrany jest przez nią kochany bo ma kasę a ten drugi bo r*cha jak maszyna do szycia.
Skąd wy takie teksty bierzeta
Wolę normalną puszczalską kurwę za dziewczynę niż jakąś świętoszkę którą non-stop boli głowa.
Brak rozczarowań, fajne pieprzenie każde wie co chcę a przynajmniej ja - zdrowe podejście stulejkarze!
Brak rozczarowań, fajne pieprzenie każde wie co chcę a przynajmniej ja - zdrowe podejście stulejkarze!
Ja pierdole. Zupełnie jak na kwejkach...
Przecież to jakieś jebane tiktoki czy chuj wie co , japierdole to nie kwejk , weź to usuń
Smutne to. Zdrada boli jak drzazga w chuju, współczuję. Pryszczatym sadolom marzącym o ruchaniu w dupe niewierną dziewczynę zapewniam, ze to tak nie działa. Marzcie dalej. Warto być uczciwym w życiu i przeżyć je w miłości i wsparciu wzajemnym. Dać przykład dzieciom by nie wychować kolejnych pokoleń wypranych z uczuć. Ale gdzie ja to pisze.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów