📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Chciałem raz pewnej kobiecie, na której mi zależało, kupić perfumy Chanel 5 za 80 funtów. Można było płacić tylko gotówką, a miałem przy sobie 78 funtów. Nie kupiłem. Na szczęście, bo i tak mnie olała
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Pod Olsztyńskim mediamarktem długo utrzymywał się podobny koleś lornetki, telefony, mp3 identyczne jak na sklepie wpadł jak zakosił jakiś odtwarzacz creativa który był rzucony masowo w koszu. Niefart był taki, że gościu zakosił akurat kartonik który był jako jeden z nielicznych zabezpieczony tym gównem co pipczy na bramce
@BongMan jak każda, która nie ma kutasa
@Bongman chcesz, mogę Ci oddać za darmo, bo dostałam od ojca w prezencie, ale jebią jak 90-letnia ciotka z Wałbrzycha. Nie wiem jak te perfumy mogą używać młode siksy
Bongman jaki lovelas.
Ale pamiętaj że psikając kraba Chanel 5 , straci smak.
Ale pamiętaj że psikając kraba Chanel 5 , straci smak.
Bongamn a co to ma do tematu? To moze ja napisze, ze kiedys chcialem zaruchac w windzie, ale jestem brzydki ;/
Do mnie też w hipermarkecie podszedł jakis kolo z perfumami i sie go pytam czy orginalne a on do mnie:
"Złodziej to ja jestem ale nie oszust"
"Złodziej to ja jestem ale nie oszust"
Kiedys pod kauflandem podszedl zakapturzony bulgar czy tam rumun czy tez jakis inny debil i mowie mu ze pewnie podrobka a ten za tego kapturu z zajebistym akcentem "zaajeebaane"
Street2, Teraz biega tam typ i sprzedaje gaz pieprzowy w żelu. Obrabia cały parking Prakiter-Real-Mediamarkt
Jakie to zabawne,że pod każdym komentarzem bongmana znajduje sie fala krytyki i obsmiewania jego osoby,a on wiecej sie nie odezwie w danym temacie. Robi zawsze jeden jedyny krok-opisuje swoje historie z zycia,a reszte dopisują uzytkownicy.To takie rodzinne,jakby go każdy znał.Taki dobry wujek.
BongMan napisał/a:
Chciałem raz pewnej kobiecie, na której mi zależało, kupić perfumy Chanel 5 za 80 funtów. Można było płacić tylko gotówką, a miałem przy sobie 78 funtów. Nie kupiłem. Na szczęście, bo i tak mnie olała
całe szczęście, że jej nie kupiłeś, bo pomijając fakt z olaniem to jeszcze ten perfum ma babciowy zapach. Kiedyś to kobiety się nim masowo pryskały, bo nic innego nie było, ale teraz byś tym nie zarwał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów