Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki uczeń,
Mały/młody.
jakie przyjście?
Dla pieszych - jest nieopodal.
Najebany kretyn
Tu się nie trzeba przedstawiać.
Niedawno przy temacie o potrąceniu rowerzysty na rondzie, typ mi tłumaczył, że doszło do wyprzedzania na pasach... Niedługo to już kurwa przejście dla pieszych będzie strefą rozciągającą się na 100m w każdym kierunku od namalowanych pasów.
Tak, przejście jest 20 metrów dalej
Niedawno przy temacie o potrąceniu rowerzysty na rondzie, typ mi tłumaczył, że doszło do wyprzedzania na pasach... Niedługo to już kurwa przejście dla pieszych będzie strefą rozciągającą się na 100m w każdym kierunku od namalowanych pasów.
A gdyby przechodzil po pasach. Magiczna reka prawa i przepisow by go ochronila, a tak? kuku. Ale tak to sobie tlumaczcie, ze dzieki zebremu polemu silowemu, wszyscy beda bezpieczni.
Dla pieszych - jest nieopodal.
Gdzie Ty "nieopodal" widzisz przejście dla pieszych? Ta druga strona skrzyżowania to "nieopodal"?
Chłopak tnie środkiem i na dodatek nawet się nie rozejrzał. Powinien na dokładkę jeszcze ostro pasem na dupę dostać.
Jaki uczeń, jakie przyjście? Najebany kretyn.
To dzieciak z tornistrem. Ślepy jesteś?
A gdyby przechodzil po pasach. Magiczna reka prawa i przepisow by go ochronila, a tak? kuku. Ale tak to sobie tlumaczcie, ze dzieki zebremu polemu silowemu, wszyscy beda bezpieczni.
A może wtedy nie szedł by środkiem jebanego skrzyżowania, gdzie żaden kierowca się go nie spodziewa?
Ja pierdole... IQ kurczaka.
nawet gdyby był na przejściu, w tym konkretnie przypadku, żadna magiczna ręka by mu nie pomogła, bo znajdował się na jezdni, kiedy nadawany był sygnał czerwony na przejściu, a wtedy nie ma tam prawa być, choćby chuj na chuju stanął!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów