Solidarity with Israel. Illinois
Solidarity with Israel. Illinois
Juz niedługo w polsce, kto nie będzie chodzic na lewakcie usmiehniete i postepowe marsze bedzie dostawac w ciry przy aplauzie usmiechnietej policji
Póki co jest na odwrót, dziewczyna założy torebkę w tęczowe kolory i dostaje wpierdol od bezmózgich konserwatystów
Póki co jest na odwrót, dziewczyna założy torebkę w tęczowe kolory i dostaje wpierdol od bezmózgich konserwatystów
O kurwa, jaki ty jestes uciskany w tym kraju teczowcu zjebany.
Jaka jest procedura wycofania piwa, który omyłkowo dałem tej lewackiej wypowiedzi?
No rzeczywiście TVN za bardzo wlazł, masz porównanie i sprawiedliwość polskich sądów
rp.pl/prawo-karne/art38882291-atak-na-kierowce-ciezarowki-pro-life-te-...
rp.pl/prawo-karne/art38739411-chciala-wyrwac-teczowa-torbe-ziobro-pozw...
I niech nikt nie piszę, że rzepa to jakieś prawicowe medium, bo jej właścicielem poprzez firmę krzak jest George Soros. Osobiście uważam, że to obecnie jedyne obiektywne medium w Polsce.
Fajnie ten policjant tam kurwa nic nie robi. Gość zostaje brutalnie napadnięty przez stado "potencjalnych terrorystów" a ten spasiony policjant zastanawia się czy zamówić 5 big maców czy dwa kubełki z kfc...
Też się dziwie, za nie dołączenie się do stada powinien oddać odznakę.
Jaka jest procedura wycofania piwa, który omyłkowo dałem tej lewackiej wypowiedzi?
wsac je w dupe tak teczowi robia
Gardzic kacapamiKonserwatywne zjebane ścierwa z patologicznych rodzin, najczęściej gwałcone przez rodziców i wujków. Bezmyślne, krótkowzroczne, faszystowskie namiastki ludzkie. Nienawidzę prawicowego ścierwa które jest chorobą każdego społeczeństwa, jesteście jebanymi pasożytami i macie mentalność arabów i murzynów. Utopia będzie wtedy, gdy prawicowe gówno zostanie zutylizowane.
Lewicowy głos miłości i tolerancji w pełnej krasie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów