Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale wiesz że tusk zagłosował przeciwko paktowi migracyjnemu ? Wiec przestań powtarzać jakieś głupoty
Tak ? ro daj linka, jak nie dasz to znaczy że kłamiesz
Tak ? ro daj linka, jak nie dasz to znaczy że kłamiesz
Prosze bardzo. 3 kraje były przeciwko, w tym Polska
"Minister reprezentujący mój rząd głosował przeciw przyjęciu paktu migracyjnego. Od początku stanowisko Polski było tutaj jasne" - powiedział premier Donald Tusk."
pap.pl/aktualnosci/premier-polska-nie-przyjmie-zadnych-migrantow-z-tyt...
"Minister reprezentujący mój rząd głosował przeciw przyjęciu paktu migracyjnego. Od początku stanowisko Polski było tutaj jasne" - powiedział premier Donald Tusk."
dzieki, szanuje że dałeś linka choć się z tobą nie zgadzam w wielu sprawach.
Aczy tak będzie to pożyjemy zobaczymy.
Tu była tylko gadka i słowo, a naq słowo wierzyć jakiemukolwiek politykowi to trzeba być kretynem.
dzieki, szanuje że dałeś linka choć się z tobą nie zgadzam w wielu sprawach.
Aczy tak będzie to pożyjemy zobaczymy.
Tu była tylko gadka i słowo, a naq słowo wierzyć jakiemukolwiek politykowi to trzeba być kretynem.
Jak dla mnie to każda partia w Polsce dała dupy w tej kwestii bo dała ciche przyzwolenie na ściąganie ich, niby wszyscy krzyczą że nie chce a jednak ich ilość w Polsce rośnie. Należało by stworzyć prawo że każdy przyjezdny musi mieć pracę. jak złamie prawo od razu deportacja. nie ma pracy przez rok, deportacja i oczywiscie żadnych socjalow.
No i co z tego, że głosował przeciwko, skoro w głębi duszy był za. To polityk, oni zawsze kłamią.
Już wolę PiS, oni głosowali za, ale tak naprawdę byli przeciwko. A dla mnie tylko to się liczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów