18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
dzioldi 2013-06-08, 15:42 9
wydłubać mu oczy
Zgłoś
Roszp 2013-06-08, 15:44 12
Kiedyś ponoć siedział pod kościołem przebrany za starą babkę. Taki talent aktorski się marnuje...
Zgłoś
Smutas 2013-06-08, 15:59 25
Już wolę takiego co udaje niewidomego, niż cała tę bandę polityków co udaje uczciwych...
Zgłoś
miskolabor 2013-06-08, 16:02
a ja nie mam grosza, aż wstyd

Prawda w oczy kole
Zgłoś
mover2 2013-06-08, 16:08
Mam zjebane zegarki w całym dom,u wszystkie pokazują 16:03, a ten w tvp 16:12
Zgłoś
8broda8 2013-06-08, 16:24 83
spuścic wpierdol tak po cichu, przeciez i tak nie rozpozna kto go lał
Zgłoś
kurabezkosci 2013-06-08, 17:07
jeszcze nikt nie napisał ze "polak potrafi"
???????????????????????????????????????
Zgłoś
dodii 2013-06-08, 17:32 4
"ty kurwo, suko jebana, zamknij ryj" nie wiem dlaczego ale rozśmieszyło mnie to strasznie Jeszcze tak zapingowane, że człowiek to normalnie usłyszy
Zgłoś
Yamissek 2013-06-08, 17:38 3
Widzę, że w TV same ważne informacje.
Zgłoś
Iperyt669 2013-06-08, 17:42
Wróg publiczny numer jeden. Nie mają chyba o czym gadać w tv, niech uczą się od Maxa.
Zgłoś
BigTits 2013-06-08, 17:47 1
Sensacja XXI wieku.
Przestali mówić o smoleńsku, zaczęli o "ślepych" oszustach.
Takich ludzi jest na pęczki i nie są groźni dla społeczeństwa.
Na wiejskiej oszukują wszystkich polaków, za to telewizja się nie weźmie.
Lepiej oszkalować na wizji bezdomnego niż wsiąść się porządnie za oszustwa polityków.
Taka to tv polaczków, zamiast poruszać ważne kwestie państwowe ruszają gównianego bezdomnego który zarabia na wino.
Zgłoś
CrashDW 2013-06-08, 17:48 2
kurwa dzisiaj koło niego przechodziłem, nie zwracam na chuja uwagi, gdzieś tylko z boku doszło do mnie to jego "może znajdzie się parę groszy na jedzenie" :/ oszust jebany
Zgłoś
Bridgwater88 2013-06-08, 17:51 8
polozyc stowke na ulicy i zobaczyc czy podniesie ;] jak wyciagnie reke to mu przyjebac kijem no przeciez nie zobaczy tej stowki nie ?
Zgłoś
sarkazm 2013-06-08, 17:58 1
To gryzienie strażników miejskich to akurat pochwalam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów