📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kiedyś ponoć siedział pod kościołem przebrany za starą babkę. Taki talent aktorski się marnuje...
Już wolę takiego co udaje niewidomego, niż cała tę bandę polityków co udaje uczciwych...
a ja nie mam grosza, aż wstyd
Mam zjebane zegarki w całym dom,u wszystkie pokazują 16:03, a ten w tvp 16:12
spuścic wpierdol tak po cichu, przeciez i tak nie rozpozna kto go lał
jeszcze nikt nie napisał ze "polak potrafi"
???????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????
"ty kurwo, suko jebana, zamknij ryj" nie wiem dlaczego ale rozśmieszyło mnie to strasznie Jeszcze tak zapingowane, że człowiek to normalnie usłyszy
Wróg publiczny numer jeden. Nie mają chyba o czym gadać w tv, niech uczą się od Maxa.
Sensacja XXI wieku.
Przestali mówić o smoleńsku, zaczęli o "ślepych" oszustach.
Takich ludzi jest na pęczki i nie są groźni dla społeczeństwa.
Na wiejskiej oszukują wszystkich polaków, za to telewizja się nie weźmie.
Lepiej oszkalować na wizji bezdomnego niż wsiąść się porządnie za oszustwa polityków.
Taka to tv polaczków, zamiast poruszać ważne kwestie państwowe ruszają gównianego bezdomnego który zarabia na wino.
Przestali mówić o smoleńsku, zaczęli o "ślepych" oszustach.
Takich ludzi jest na pęczki i nie są groźni dla społeczeństwa.
Na wiejskiej oszukują wszystkich polaków, za to telewizja się nie weźmie.
Lepiej oszkalować na wizji bezdomnego niż wsiąść się porządnie za oszustwa polityków.
Taka to tv polaczków, zamiast poruszać ważne kwestie państwowe ruszają gównianego bezdomnego który zarabia na wino.
kurwa dzisiaj koło niego przechodziłem, nie zwracam na chuja uwagi, gdzieś tylko z boku doszło do mnie to jego "może znajdzie się parę groszy na jedzenie" :/ oszust jebany
polozyc stowke na ulicy i zobaczyc czy podniesie ;] jak wyciagnie reke to mu przyjebac kijem no przeciez nie zobaczy tej stowki nie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów