Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś mi powie co to za prowokacyjny/atencyjny kurwiszon? Wszędzie tego pelno i tylko nieudolnie próbuje wkurwia ludzi.
A Ty odpisujesz, albo łepiesz się na oczywistego wiec swój cel osiągnął
Ktoś mi powie co to za prowokacyjny/atencyjny kurwiszon? Wszędzie tego pelno i tylko nieudolnie próbuje wkurwia ludzi.
Zbanować to ścierwo Annanowakowska i usunąć konto na zawsze
A Ty odpisujesz, albo łepiesz się na oczywistego wiec swój cel osiągnął
Dokładnie, zostałem zmanipulowany żeby dać na ten temat jeden komentarz.
Ps, ta jęcząca spermiara w tle faktycznie żenująca jak jasny chuj...
Pewnie zdesperowana była, bo w okół niej sami szpetni biali samce, jak by pojeździła jak ja po czarnych knagach to by jej się zachciało żyć.
Boss zgredzie, więcej inwencji twórczej! Powtarzasz się...
[ Dodano 2024-08-25, 19:34 ]
To BossNr1, stary pierdziel z WiochyPL. Trollowaliśmy wspólnie na wiosce. Kiedyś miał lepsze teksty, ale jak widać się wypalił...
Operator kamery podjął ryzyko, ale osiągnął sukces. Zafundował nam i oba półdupki i moment upadku.
jak dla mnie to kamerzysta roku 2024 na razie
To administrator pewnie, szuka dodatkowego hajsu za rating z komentarzy i wyświetleń i udaje że nie widzi. To samo robią na portalu meczyki.pl
Prawie jak batman
Chuja tam Batman by trafił w ten basen ....
[ Dodano: 2024-08-25, 20:14 ]
Pewnie zdesperowana była, bo w okół niej sami szpetni biali samce, jak by pojeździła jak ja po czarnych knagach to by jej się zachciało żyć.
Trochę racji masz. Seks wyzwala endorfiny i wszystkie hormony szczęścia. Już w XIX wieku migreny i depresję leczono poprzez symulowanie łechtaczki.
Czekam na powrót do tej metody, może będą kurwy na NFZ. Tylko żeby nie trzeba było czekać do 2035 roku...
Trochę racji masz. Seks wyzwala endorfiny i wszystkie hormony szczęścia. Już w XIX wieku migreny i depresję leczono poprzez symulowanie łechtaczki.
Czekam na powrót do tej metody, może będą kurwy na NFZ. Tylko żeby nie trzeba było czekać do 2035 roku...
Tylko wiesz jak to na NFZ możesz zamiast ładnej samicy dostać jakąś emerytkę lat 70, albo emeryta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów