📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Debile wyłowili właśnie całą populacje ryb z dużego obszaru, nawet paru kilometrów kwadratowych... Zimą ryby grupują sie na ,,zimowiskach'' i żółtki wlaśnie na takie zimowisko trafili... U nas było tak samo na mazurach i Pomorzu zachodnim, w latach 50-70 tych kurwa wszyscy łowili co tylko sie rusza... a teraz jak u nas wędkarz chce złowić coś większego (okaz) to musi zapierdalać do Szwecji lub Norwegi na ryby.... gj żółtki...
Głównie tołpygi.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Na 99,9 % staw hodowlany wszystko to to tołpyga pstra która odżywia się glonami i innym gównem pływającym w wodzie hoduje się je w płytkich stawach i odławia właśnie zimą gdy są mniej aktywne ponieważ w lecie skaczą jebane nad sieciami jak się wystraszą co można zauważyć na hamburgerowych filmikach jak wskakują do łódek.
Nie jestem expertem ale swoje o rybach wiem bo prawie 20 lat na ryby jeżdżę
Nie jestem expertem ale swoje o rybach wiem bo prawie 20 lat na ryby jeżdżę
98% wegetarian uważa że ryba to nie mięso
@rozrubacz
W Chinach nie ma czegoś takiego jak chwast lub szkodnik - u nich jest tylko pożywienie.
Co do filmu. Jedyny plus tego, że teraz będą mieli problem z rybami w tamtym regionie, a co za tym idzie będą być może musieli eksportować żarcie z innego kraju lub będzie większy głód i więcej ich zdechnie - w każdym bądź razie na pohybel chińskim kitajcom.
W Chinach nie ma czegoś takiego jak chwast lub szkodnik - u nich jest tylko pożywienie.
Co do filmu. Jedyny plus tego, że teraz będą mieli problem z rybami w tamtym regionie, a co za tym idzie będą być może musieli eksportować żarcie z innego kraju lub będzie większy głód i więcej ich zdechnie - w każdym bądź razie na pohybel chińskim kitajcom.
Kokurużnik pierdoli. To ryby ze stawu hodowlanego. Ten sam gatunek podobna wielkość, całkowity brak małych ryb.
Już myślałem, że żółtki rzucą się na nie jak Polacy na promocji w Lidlu. Cóż za rozczarowanie.
Jest to scena z corocznego festiwalu połowu ryb na jeziorze Chagan, polecam poszukać trochę więcej informacji na ten temat, a dopiero potem się wypowiedzieć.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
skąd ty gościu masz takie informacje że "całą populację"? poza tym to jest sadistic więc eko-zjeby powinny nie mieć prawa głosu (niedługo feminazistki zaczną się wpierdalać). Poza tym jak ludzi trzeba wyżywić to lachę na ryby kładę.Debile wyłowili właśnie całą populacje ryb z dużego obszaru, nawet paru kilometrów kwadratowych... Zimą ryby grupują sie na ,,zimowiskach'' i żółtki wlaśnie na takie zimowisko trafili... U nas było tak samo na mazurach i Pomorzu zachodnim, w latach 50-70 tych kurwa wszyscy łowili co tylko sie rusza... a teraz jak u nas wędkarz chce złowić coś większego (okaz) to musi zapierdalać do Szwecji lub Norwegi na ryby.... gj żółtki...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów