📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tak to jest jak się na sprzęgle jeździ
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zapewnienie rozrywki. Poziom expert.
Wcisnęli przycisk samo destrukcji?
-Ernest Hemingway
Ło kurwa, katapulty się nie spodziewałem
@up pewnie jakiś kawałek dostał się do śruby i zahaczył o skrzydło, a że praktycznie ta śruba jest na styk w dyszy to już reszta robi robotę
Za mało paliwa w baku, jakiś wyciek, uszkodzony przewód paliwowy, albo kombinacja wszystkiego.
troche stary tekst i mało używany w dzisiejszych czasach ale... mysle, ze to był zamach. W 11 sekundzie slychac strzały...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów