📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy tylko mnie wkurwia reakcja tej cioty w japonkach? Jak zaczęła się akcja to w sekundę schował się pod biurko, ale gdy tylko ochroniarz poradził sobie z napastnikami, to sprowadzonego do parteru ochoczo klepał po pysku.
jeszcze troche i u nas wróci dziki zachód
Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale w Polsce pracownicy banku w razie napadu mają obowiązek wydania pieniędzy bez oporu... wiem bo tak. Tyle że to różnie bywa, bo baba che być HERO BABA i Ci kasy nie wyda do póki w łeb nie wyrwie. Za co i tak będzie miała dyscyplinarkę a w najlepszym wypadku zjeby. Dlatego żydo-lichwo-zjeby dążą do wyeliminowania transakcji gotówkowych. CHIPY REDI... Kto nie tępy bawół nie wyginie. Ćlamaj pejsa, pejsie
knopflerfan napisał/a:
Czy tylko mnie wkurwia reakcja tej cioty w japonkach? Jak zaczęła się akcja to w sekundę schował się pod biurko, ale gdy tylko ochroniarz poradził sobie z napastnikami, to sprowadzonego do parteru ochoczo klepał po pysku.
Ty, nieuzbrojony, podczas strzelaniny byś pewnie pierwszy leciał z pięściami na uzbrojonego napastnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów