📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dziwne, Sadistic nauczył mnie rozpoznawać Brazylię po wnętrzach
józekdeluxe napisał/a:
Półkula południowa. Mówi ci to coś?
Mi nic nie mówi półkula południowa ale jak przedawkuje kwas to lodówka ze mną gada a ściana strzela focha.
Velture napisał/a:
Mi nic nie mówi półkula południowa ale jak przedawkuje kwas to lodówka ze mną gada a ściana strzela focha.
Widocznie przesadziłeś z tym kwasem i będziesz już głupi do końca życia.
Dobry ochroniarz. Za 200 euro pensji czy ile tam ma, zaryzykował życiem w obronie cudzej kasy:D
Ale wyszło nieźle. Determinacja i opanowanie zrobiło swoje. Mocno ich rozjebał.
Ale wyszło nieźle. Determinacja i opanowanie zrobiło swoje. Mocno ich rozjebał.
O jak ładnie, klient pro-aktywnie przyłączył się do zabawy
Typ w białej koszulce obudził się tego dnia z postanowieniem, żeby komuś sprzedać piąchę.
Gość nie z pierwszej łapanki. W 3sec rozbroił kolesia (widać jak broń i magazynek upadają oddzielnie) w ferworze walki dostrzegł drugiego z bronią, następnie oddał strzał bez chwili wahania. Pełna profeska, szacun.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów