📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież on już ma złamany kark nie widzicie jak mu głowa się fajnie odgięła dead
Pop też już rozdaje swoje wizytówki
Ksiądz już przyszedł odprawić namaszczenie i zapisać na pogrzeb
Ilu ludzi jest zaangażowanych w ratowanie jednego człowieka, bo mu się nie chcę żyć.
To niech się leków nażre.
To niech się leków nażre.
0:30 - [dyskretnie obczaja czy nikt nie patrzy]
0:33 - [portfel zmienia właściciela]
0:33 - [portfel zmienia właściciela]
Mina gościa w 30 sec " Na chuj sie patrzycie? Co mam go kurwa wskrzesić?"
to nie był prawdziwy ruski---prawdziwy rusek skacze z 10 piętra i idzie na browara
nie ma to jak profesjonalny transport z połamanym kręgosłupem...russia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów