📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Warto dodać, że to ekipa Killing The Streets z Łodzi.
Wyprzedziłeś mnie z filmikiem o piździ kłak
Wyprzedziłeś mnie z filmikiem o piździ kłak
Ale osłone pod koszulą to ma. Gdyby nie to to miałby kręgosłup na wierzchu. Takie rzeczy to już tylko na hardzie. Póki co
cieszy mnie ze jest tu tyle filmow z udanymi akcjami jak ta.mozna sie wiele nauczyc
Gość jadący za nim niezły tępak. Widzi, że kolega przed nim sie przewrócił ale chuj tam, dalej na tylnym kole.
szkoda bo wyjebał się tuż za szczytem, mógł ktoś jechać, nie zauważyć mięsa na ziemi...
i tak jak assburger pisał... sto hujów w dupę i kotwica w plecy za palenie gumy na światłach
i tak jak assburger pisał... sto hujów w dupę i kotwica w plecy za palenie gumy na światłach
Straszne, porwał swoją hawajską koszule.
Warto dodać że dużym prawdopodobieństwem udali się do Sosnowca, a tam już tylko upadki śmiertelne. Czekamy na materiał w dziale Hard.
Dodał za dużo gazu czy co?
together.poland napisał/a:
Gość jadący za nim niezły tępak. Widzi, że kolega przed nim sie przewrócił ale chuj tam, dalej na tylnym kole.
Wcale nie tępak, zrobił (nie dla nas)mądrze. Jeśli by spuścił moto na ziemie, przydzwoniłby przednim kołem w tamten motor a wtedy rolka do przodu gwarantowana, a tak to majac szczęście można nawet przejechać po motorze.
assburger napisał/a:
Za to palenie gumy na światłach życzę im rychłego kalectwa.
Pierwszy co się wyjebał powoli palił gumę bo urwał linkę od sprzęgła, pozostałe dwa cymbały paliły dla popisu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów