Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ma cela skubany. Wujas tak kiedyś pollbrukiem zapierdolił kota z 40 metrów, prosto w głowe. Jak zawsze koty maja twarde życie tak w tym przypadku trup na miejscu.
Najlepsza historia jaką przeczytałem w tym roku
Ma cela skubany. Wujas tak kiedyś pollbrukiem zapierdolił kota z 40 metrów, prosto w głowe. Jak zawsze koty maja twarde życie tak w tym przypadku trup na miejscu.
Podoba mi się ten wuja, ciekawe czy tez by mial cela brukbetem
Masz się czym debilu pierdolony chwalić. Czytałem twoje wypociny na sadisticu. Jedyne do czego się nadajesz, to do lobotomii, albo do rozstrzelania.
Jedyne do czego się nadajesz, to do lobotomii
Uważaj sobie z tą lobotomią.
Wujas tak kiedyś pollbrukiem zapie**olił kota z 40 metrów, prosto w głowe. Jak zawsze koty maja twarde życie tak w tym przypadku trup na miejscu.
Tak było - cała poligonowa familia mogła sie wreszcie nawpierdalać mięcha do syta zamiast jak zwykle jumać buraki i cebule sąsiadom z pola
Tak było - cała poligonowa familia mogła sie wreszcie nawpierdalać mięcha do syta zamiast jak zwykle jumać buraki i cebule sąsiadom z pola
nie wiedziałem ze masz taka diete, daj znać to wysle ci paczkje na swieta podjesz sobie kociny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów