Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Liczyłem na złamany kręgosłup i paraliż albo chociaż złamanie otwarte łydki a tu chuj.
Panie łydki nie złamiesz.
Panie łydki nie złamiesz.
Panie, jebnij się w ten pusty cymbał.
Nie wiem gdzie to jest, ale jakbym miał obstawiać to bym powiedział Mielno czyli ośrodek wypoczynkowy Karyn z namalowanymi brwiami, Sebiksów napierdalających w gruchę, żeby wszyscy zobaczyli jakie seba ma jebniecie. Na parkingach stoi pełno Bolidów Młodego Wieśniaka w skrócie BMW pospawanych z kilku innych. Muzyki nie będę komentował idealny przykład słyszymy na załączonym filmiku. Ogólnie dookoła hula bieda umysłowa i socjalna ta akurat maskowana jest chwilowo zasiłkiem 500+ dzięki przypadkowemu sprowadzeniu na świat Brajanka i Dżesiki, które to dzieci chwilowo zostały u babci alkoholiczki, a w przyszłości zasilą zastępy socjalnej patologii. Karyna dumnie maszeruje za swoim księciem odjebana w straganową chińszczyznę na plażę, którą okupuje już od 5 rano starsze pokolenie i autorzy Karyn i Sebixów tak zwane Janusze i Grażyny otoczeni parawanem, którego strzegą jak Korea Północna swoich granic.
a żeś kurwa błysnął dowcipem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów