18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Brytyjska policja aresztowała czterech mężczyzn, którzy planowali atak na jedno z londyńskich centrów handlowych.

Zatrzymani przez policję w Londynie mężczyźni zostali przesłuchani. Mają po ok 25 lat. Według śledczych planowali oni zamach terrorystyczny. Jeden z brytyjskich urzędników poinformował Washingtonpost.com, że mężczyźni chcieli z bronią w ręku dokonać ataku na jedno z centrów handlowych.

Ich marzeniem było dokonanie zamachu podobnego jak we wrześniu w Nairobi, gdzie zginęło 67 osób. Nie wiadomo, jak zaawansowane były prace przy organizacji zamachu. Dotąd policja nie postawiła zatrzymanym żadnych zarzutów ani nie zdradziła mediom ich tożsamości. W związku z tą sprawą policja szuka na ulicach Londynu dwóch pojazdów i przeszukuje sześć miejsc.

Oczywiście to obywatele wielkiej brytani ALE Pochodzenia:

Turcji, Azerbejdżanu, Pakistanu i Algierii.

David Cameron jak największa islamska wazelina na świecie będzie ich usprawiedliwiał tym, że to wina UK bo nie dała im pracy i rdzenni mieszkańcy nie chcą sie z nimi asymilować

Z jednej strony(chamskie wiem) nawet szkoda że do tego nie doszło może kolejny duży impuls ataku terrorstycznego w UK dąłby tym idiotą do myślenia, wiem że by zgineli ludzie ale kurwa widocznie jebnięcie osób o lewicowych poglądach nie wystarcza aby na nich wpłynąć więc...

tekst zjebany z różnych stron mojej dupy
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Le_Kloszard 2013-10-15, 22:07 3
Jak się pozbędą ciapatych to udaremnią
wiele kolejnych ataków.
Zgłoś
axann 2013-10-15, 22:09 25
Chciałem dać piwo, ale

Cytat:

dąłby tym idiotą

Zgłoś
POPISowyNumer 2013-10-15, 22:41 4
@axann, Oj weź przestań, alt mu się wcisnął, najlepszym to się zdarza.
Zgłoś
606 2013-10-16, 0:14 17
Błędy błędami, ale typ ma rację. Im więcej ataków terrorystycznych na UK tym szybciej dojdzie do przebudzenia.
Poza tym mieszka tam jedna moja była, więc może ją ktoś odstrzeli <3
Zgłoś
pakicito 2013-10-16, 12:15 2
Cytat:

Pochodzenia:

Turcji, Azerbejdżanu, Pakistanu i Algierii.

entliczek pentliczek na kogo bęc rakietą
Zgłoś
polslav 2013-10-16, 13:58
ciapate qrwy... kupujesz kebaba osiedlasz araba
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-10-16, 14:30
szkoda, byłby dobry materiał na harda i może by wreszcie ciapatych wyjebali na pustynie gdzie ich miejsce
Zgłoś
p................a 2013-10-16, 14:47 2
Eh,kiedyś Anglicy traktowali kolorowych karabinami maszynowymi a teraz...
Zgłoś
o................n 2013-10-16, 15:00
tja, po masakrze coś by zrobili - jakoś po ataku na Londyńskie autobusy i śmierci prawie 50 brytyjczyków czy po obcięciu głowy żołnierzowi za dużo nie zmieniło się, więc nie jestem do końca pewny co do tych zmian...
Zgłoś
Niflheim6 2013-10-16, 15:03 6
Niech im może jeszcze więcej dają, żeby im się lepiej żyło. Bo oni tacy biedni i uciemiężeni .. W ramach przeprosin postawmy im jeszcze więcej meczetów i przejdźmy na koran.

A tak serio.. Rzygać mi się chce na tą całą "UNIE"
Zgłoś
Bernan 2013-10-16, 15:05
Ja myślałem że zdekapitowanie byłego żołnierza w biały dzień na ulicy starczy żeby UK się przebudziło. Zanim się obudzą to będzie za późno.
Zgłoś
Majorrus 2013-10-16, 15:18
Pomyślmy o tym co u nas się dzieje. Ciapaci zachęceni degeneracją krajów zachodnich pokazuję i w Polsce, że będą się panoszyć. Ta sprawa z ubojem to dopiero początek, pierwszy symptom.
Zgłoś
qwachu 2013-10-16, 15:23
Brytole mają jakąś atomówkę z czasów zimnej wojny, może pierdolną nią i rozwiążą konflikt na Bliskim Wschodzie?
Zgłoś
pawu95 2013-10-16, 15:37
Majorrus napisał/a:

Pomyślmy o tym co u nas się dzieje. Ciapaci zachęceni degeneracją krajów zachodnich pokazuję i w Polsce, że będą się panoszyć. Ta sprawa z ubojem to dopiero początek, pierwszy symptom.

A rozwinięcie jest takie, że w Gdańsku podpalono meczet. U nas się to gówno nie rozpanoszy. Mają zbyt mało do zyskania, żeby za wszelką cenę pchać się do naszego kraju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem