To chyba ten sam co chciał psa kopać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba ten sam co chciał psa kopać
Widziałem kiedyś podobną akcję. Śmiechom nie było końca jak skakaliśmy takiemu partyzantowi po głowie.
garota napisał/a:
Widziałem kiedyś podobną akcję. Śmiechom nie było końca jak skakaliśmy takiemu partyzantowi po głowie.
Widocznie masz geny czarnucha
garota napisał/a:
A wiesz, że po głowie skaczą tylko cwele, kurwy i frajerzy?
garota napisał/a:
Pojedynczy kop na ryj jak typ sie podrywa z gleby i chce dalej się bić, jest jak najbardziej na miejscu (sam uskuteczniam) ale kopanie, skakanie po głowie juz uspanego przeciwnika to czyste kurestwo i frajerstwo !
petru23 napisał/a:
A wiesz, że po głowie skaczą tylko cwele, kurwy i frajerzy?
I przede wszystkim czarnuchy.
jak nie pochwalam skakania po glowie tak w przypadku szmat, ktore atakuja z partyzanta jak najbardziej popieram.
Nie dość że pizda wali z partyzanta w tył głowy tocjeszcze nawet nie umie trafić. Pizda dockwadratu
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Pojedynczy kop na ryj jak typ sie podrywa z gleby i chce dalej się bić, jest jak najbardziej na miejscu (sam uskuteczniam) ale kopanie, skakanie po głowie juz uspanego przeciwnika to czyste kurestwo i frajerstwo !
Hehe a no tak, bo partyzant od tyłu to kwintesencja honoru
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów