📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Brawo !! tez tak bym zrobil , placza sie takie najebane mendy a jak ktos potraci to wtedy wielki problem !!
Cytat:
Brawo !! tez tak bym zrobil , placza sie takie naj***ne mendy a jak ktos potraci to wtedy wielki problem !!
Jak ktoś takiego potrąci to problem z głowy
camson, włączony cenzurator masz.
up
filtr rodzinny
filtr rodzinny
Po prostu piękne
@djpaczu94
Miałem kiedyś podobną sytuacje, zmiast hejtować kolege to powinieneś się uczyć. Człowiek najebany czy nie najebany, ale lepiej wziąść go za fraki i chociaż wyprowadzić poza droge. Prawda jest taka, że gówniarze teraz wolą skopać takiego człowieka niż pomóc. Ciekawe jak sam byś był najebany i zataczałbyś sie po drodze to czy byłoby Ci miło gdyby nikt Ci nie pomógł. Huj Ci w łeb. Świat stanął na głowie kurwa i wstydze się czasów jakie nadeszły.
Miałem kiedyś podobną sytuacje, zmiast hejtować kolege to powinieneś się uczyć. Człowiek najebany czy nie najebany, ale lepiej wziąść go za fraki i chociaż wyprowadzić poza droge. Prawda jest taka, że gówniarze teraz wolą skopać takiego człowieka niż pomóc. Ciekawe jak sam byś był najebany i zataczałbyś sie po drodze to czy byłoby Ci miło gdyby nikt Ci nie pomógł. Huj Ci w łeb. Świat stanął na głowie kurwa i wstydze się czasów jakie nadeszły.
A mi osobiście podoba się komentarz z początku filmu " udany ósmy marca".
tak mnie wkurwiają najebane laski, że nie mogę nawet na to patrzeć.
kurwa, chuj
i prawidłowo
Prawdziwy Niko Bellic.
Dawno dawno z kumplem sciagnelismy z drogi beja, lezacego na srodku w blocie. W ostatniej chwili go wypatrzylismy i stargalismy na pobocze. A jakby tak starem po nim pociagnal ?
Dawno dawno z kumplem sciagnelismy z drogi beja, lezacego na srodku w blocie. W ostatniej chwili go wypatrzylismy i stargalismy na pobocze. A jakby tak starem po nim pociagnal ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów