📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
MaszAyahuaskę napisał/a:
UDT płakał...
MaszAyahuaskę napisał/a:
W trakcie oglądania...
A ja się śmiałem
wiesz co to jest udt? to raczej bhp jest przyczyna co ma do tego dozór techniczny?
Pracowałem kiedyś w takiej robocie przy załadunku jakichś rolek tkanin czy chuj wie co to było... Robiłem całe 2 dni. Lepiej zostać bezdomnym albo się zajebać niż zapierdalać w takiej tyrce.
(jest 9 warstw i jeśli każda ma 6 worków po 25 kg to daje 1350 kg)
pewnie wstał, jebnęli po szklanie i dalej ale na na rusztowanie
O chuj. Musisz być jednym z tych wybitnych myślicieli, których mój pan i władca raczy teraz zatrudniać skoro nawet nie wiesz gdzie się zatrudniłeś i co tam się robi. Pewnie śmieciówka przez agencje i brali kogo popadło.
PS Pracowałem kiedyś w firmie w której do takich załadunków zatrudniali rencistów. W 5-ciu w dwie godziny robili to co nas 2-óch w 15 minut. No ale o czym mowa jak skarb państwa dawał za przyjęcie do pracy takiego więcej niż najniższa krajowa którą dostawał za prace.
Cytat:
Musisz być jednym z tych wybitnych myślicieli, których mój pan i władca raczy teraz zatrudniać skoro nawet nie wiesz gdzie się zatrudniłeś i co tam się robi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów