Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś to nagrywał z telewizora z sklepie? Co do h🤬ja to jakiś film?

Pralpunkt napisał/a:
Ktoś to nagrywał z telewizora z sklepie? Co do h🤬ja to jakiś film?
Za mało jestes na sadolu skoro masz z tym problem
35i napisał/a:
Pewnie chrapała i nie mógł zasnąć.
Poprostu r🤬ać mu sie chciało
35i napisał/a:
Pewnie chrapała i nie mógł zasnąć.
pewnikiem raczej śmierdziała mu pod oknem
Jerzy_Owsik napisał/a:
Za mało jestes na sadolu skoro masz z tym problem
Oj widzę że nie trybisz to ci wyjaśnię
Nie chodzi o nagranie z telewizora
Tylko ten telewizor stoi w sklepie jest na sprzedaż czyli ktoś na wystawie sklepowej puszcza filmik jak koleś dusi laske więc albo to jakiś fejk albo ktoś ma fajne poczucie humoru
Pralpunkt napisał/a:
Oj widzę że nie trybisz to ci wyjaśnię
Nie chodzi o nagranie z telewizora
Tylko ten telewizor stoi w sklepie jest na sprzedaż czyli ktoś na wystawie sklepowej puszcza filmik jak koleś dusi laske więc albo to jakiś fejk albo ktoś ma fajne poczucie humoru
najgorszy rodzaj urojeń, to te nieciekawe :/
zwykle występują u ludzi mało inteligentnych, o niezbyt bujnej wyobraźni.
W sumie opaska zaciskowa to bardzo dobry sposob...
Teoretycznie wystarczy raz zacisnac i pozamiatane!
Dobrze wiedziec
Teoretycznie wystarczy raz zacisnac i pozamiatane!
Dobrze wiedziec

Jerzy_Owsik napisał/a:
A przepraszam to bezdomna.... Nie wstała suka
Jak za mocne to na harda
Z każdą zabitą samicą tego robactwa spada możliwość reprodukcji - patrzmy i cieszmy się - cierpliwość to cnota tańsza od atomka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie