Polegające na zajumaniu portfela
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dlaczego wszystkie człekokształtne płci męskiej mają spuszczone spodnie i gacie na wierzchu. Czy to zaproszenie do bliższego poznania dla innych męskich osobników? Czy oni w swoim naturalnym srodowisku, na drzewach, dachach, również kradną sobie banany?
JoannaS napisał/a:
Dlaczego wszystkie człekokształtne płci męskiej mają spuszczone spodnie i gacie na wierzchu. Czy to zaproszenie do bliższego poznania dla innych męskich osobników? Czy oni w swoim naturalnym srodowisku, na drzewach, dachach, również kradną sobie banany?
Spieszę z wytłumaczeniem madmłazel (czy jakoś tak )
W dawnych dobrych czasach, na bezkresnych plantacjach bawełny w USA, nadzorcy murzynów, celowo dawali im za luźne spodnie bez pasków do nich. Miało to na celu jedno.
Ograniczenie spierdalania murzynów z pól uprawnych. Takie spodnie wiadomo że spadają w czasie biegu do kolan, powodując wywrotkę a w najlepszym razie zmniejszając tempo ucieczki.
Lata mijają ale w DNA murzyna z USA jest to na stałe wyryte, wspomnienia przodków. Stąd też ich uwielbienie do spadających spodni w kroku i grubych łańcuchów.
Mam nadzieję że pomogłem.
Sadol uczy, Sadol bawi !
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Tzw. zabieg odbarczania kieszeni.
Swoją drogą liczę, że czarnuchowi ulżyli w trudach życia na tym łez padole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów