📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak... Chodź sobie z karabinem stale wycelowanym przed siebie i skanuj sektor. Niezłe bajeczki...
No fajny teatrzyk. Do tego fakt, że luźno pod worami pozwoli Ci odebrać broń przeciwnikowi i będziesz jak Rambo.
Fajnie, że strzał w głowę nazywają "secure perimeter", podoba mnie się to Wąski
I kto to kupi ? Banda cweli asgeji ?
zacznijmy od tego, kto o zdrowych zmysłach porywa się z pięściami na gościa z karabinem?
up. up. up. z całym szacunkiem - pierdolicie Panowie,
ja tam chciałbym tak umieć.
ja tam chciałbym tak umieć.
Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:
I kto to kupi ? Banda cweli asgeji ?
hejtujesz bo pewnie jak twój idol z nicku i avatara siedzisz i pierdzisz w stołek.zazdrościsz ludziom że biegają po lasach?,że uprawiają aktywność fizyczną? że spędzają przyjemnie czas?. naucz się cieszyć własnym życiem a nie tylko próbować odbierać innym bo to co robisz jest po prostu denne.
Obrażenia, które widzę na co dzień na hardzie, zadane maczetami i nożami uświadomiły mi, że nie ma czegoś takiego jak skuteczna obrona i kontratak przed atakiem nożownika.
jbone
Bo to śmieszne udawać wojsko, znam kilku takich zjebów co nawet racje żywnosciowe wpierdalali,asgeje to tacy żołnierze jak ci "patrioci" co się z policją napierdalają a raczej spierdalaja przed nią, w konwencji takiego "sportu?" dużo lepszy jest paintball nie pajacuje się z ubiorem,kulki są z farbą i nic się nie ukryje i jest whuj zabawy i jeszcze więcej biegania.
Ps ale cie dupsko zapiekło
Bo to śmieszne udawać wojsko, znam kilku takich zjebów co nawet racje żywnosciowe wpierdalali,asgeje to tacy żołnierze jak ci "patrioci" co się z policją napierdalają a raczej spierdalaja przed nią, w konwencji takiego "sportu?" dużo lepszy jest paintball nie pajacuje się z ubiorem,kulki są z farbą i nic się nie ukryje i jest whuj zabawy i jeszcze więcej biegania.
Ps ale cie dupsko zapiekło
Fajne, jedna z lepszych reklam jakie widziałem, nie licząc rzecz jasna legendarnych reklam Durexu, kurwa, właśnie zdałem sobie sprawę, po chuj ja kupuję Durexa jak nie rucham tylko zakładam sobie gumę na fujarę i walę konia? A i jeszcze gównoburza pod tematem się szykuję, zapierdalam tradycyjnie po barszcz bo popcornu nie mam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów