📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tak... Chodź sobie z karabinem stale wycelowanym przed siebie i skanuj sektor. Niezłe bajeczki...
No fajny teatrzyk. Do tego fakt, że luźno pod worami pozwoli Ci odebrać broń przeciwnikowi i będziesz jak Rambo.
ja tam chciałbym tak umieć.
ja tam chciałbym tak umieć.
hejtujesz bo pewnie jak twój idol z nicku i avatara siedzisz i pierdzisz w stołek.zazdrościsz ludziom że biegają po lasach?,że uprawiają aktywność fizyczną? że spędzają przyjemnie czas?. naucz się cieszyć własnym życiem a nie tylko próbować odbierać innym bo to co robisz jest po prostu denne.
Obrażenia, które widzę na co dzień na hardzie, zadane maczetami i nożami uświadomiły mi, że nie ma czegoś takiego jak skuteczna obrona i kontratak przed atakiem nożownika.
jbone
Bo to śmieszne udawać wojsko, znam kilku takich zjebów co nawet racje żywnosciowe wpierdalali,asgeje to tacy żołnierze jak ci "patrioci" co się z policją napierdalają a raczej spierdalaja przed nią, w konwencji takiego "sportu?" dużo lepszy jest paintball nie pajacuje się z ubiorem,kulki są z farbą i nic się nie ukryje i jest whuj zabawy i jeszcze więcej biegania.
Ps ale cie dupsko zapiekło
Bo to śmieszne udawać wojsko, znam kilku takich zjebów co nawet racje żywnosciowe wpierdalali,asgeje to tacy żołnierze jak ci "patrioci" co się z policją napierdalają a raczej spierdalaja przed nią, w konwencji takiego "sportu?" dużo lepszy jest paintball nie pajacuje się z ubiorem,kulki są z farbą i nic się nie ukryje i jest whuj zabawy i jeszcze więcej biegania.
Ps ale cie dupsko zapiekło
Fajne, jedna z lepszych reklam jakie widziałem, nie licząc rzecz jasna legendarnych reklam Durexu, kurwa, właśnie zdałem sobie sprawę, po chuj ja kupuję Durexa jak nie rucham tylko zakładam sobie gumę na fujarę i walę konia? A i jeszcze gównoburza pod tematem się szykuję, zapierdalam tradycyjnie po barszcz bo popcornu nie mam.
To tylko reklama, więc ktoś poważne zainteresowany nie będzie traktował tych scenek na serio.
Asg czy paintball co za różnica grunt że nie gniją przed kompem gniotąc sobie parówę do nowej skórki na karabinku w CSie.
Asg czy paintball co za różnica grunt że nie gniją przed kompem gniotąc sobie parówę do nowej skórki na karabinku w CSie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów