📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piwko, zajebisty filmik
02:50 fajna scenka, koleś dopiero co po walce ,łeb rozbity a jakiś frędzel mu czapkę sponsora pcha na głowę. Gość powinien wstać i mu karnego klapsa w dziąsło wyjebać. Wiadomo ze bez sponsoringu się nie da, ale goście przeginają
02:50 fajna scenka, koleś dopiero co po walce ,łeb rozbity a jakiś frędzel mu czapkę sponsora pcha na głowę. Gość powinien wstać i mu karnego klapsa w dziąsło wyjebać. Wiadomo ze bez sponsoringu się nie da, ale goście przeginają
wystarczy podłożyć muzyczke i już z fajterów UFC robi się banda godnych współczucia biedaków. Postać się idzie ze wzruszenia jak to im się krzywda na ringu dzieje.
Python, wyjmij swój nick z dupy bo pierdolisz głupoty, na filmiku można się zatrzymać nawet wyłączając dźwięk, to się nazywa prawdziwy sport, a nie walka z dildo w twoim przypadku, filmik pokazuje tę drugą stronę walk, z samym sobą.
Fajny film. Osobiście trenuje boks amatorsko i walcze, wiem jakie to wszystko ciężkie i mam wielki szacunek dla każdego zawodowego sportowca i tym bardziej fightera. Piwo
Patrze - MTV, pomyslalem ze bedzie jakas pedaliada, a tu nawet spoko hajlajt z chwil przed-w przerwach-po walce
Hamerykańce ze wszystkiego potrafią zrobić pedalski filmik.
Nikt ich do UFC nie wpycha, wręcz przeciwnie, UFC jest marzeniem większości fighterów.
Trzepią na tym siano i robią sobie fejm, przy okazji spełniając swoją pasję.
To nie jest kwestia obowiązku, przymusu. Oni tego chcą, wiedzą jakie ryzyko podejmują.
Nikt ich do UFC nie wpycha, wręcz przeciwnie, UFC jest marzeniem większości fighterów.
Trzepią na tym siano i robią sobie fejm, przy okazji spełniając swoją pasję.
To nie jest kwestia obowiązku, przymusu. Oni tego chcą, wiedzą jakie ryzyko podejmują.
opo5 napisał/a:
piwko, zajebisty filmik
Maurício "Shogun" Rua, kolego sympatyczny Wielki zawodnik mma, chyba można śmiało powiedzieć, legenda mma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów