Oni tu są
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niezla sciema, masz do tego przyczepiona czarna nitke i musisz nauczyc sie dobrze tym machac, a najlepsze ze musisz ubrac sie pod kolor zeby nikt tego sznureczka nie zobaczyl
a ja bym chętnie takie coś kupił jak ktoś miałby namiar na shop to dawać link
daj maila.wyśle ci
Jedyne 200 zł+przesyłka
Jedyne 200 zł+przesyłka
cl0njr napisał/a:
a ja bym chętnie takie coś kupił jak ktoś miałby namiar na shop to dawać link
pierdole tego debila 200 zlotych
kosztuje grosze
amazon.co.uk/Science-Museum-Mystery-Mid-Floating/dp/B001JSWSBQ/ref=sr_...
@up
kosztuje grosze
amazon.co.uk/S...14302497&sr=8-1
+przesyłka do Polski 200 zł
Debilu!!!
kosztuje grosze
amazon.co.uk/S...14302497&sr=8-1
+przesyłka do Polski 200 zł
Debilu!!!
Żadne sznureczki tylko emisja energii, żadna sztuczka, wystarczy się nauczyć. Inna sprawa, że to nie jest bardzo proste, ale też trudne nieszczególnie. Tylko, że obiekt musi być lekki.
"W zestawie:
- żyłka"
Na chuj ta żyłka? Przecież to jest magiczne UFO. Samo nie lata?
Czuję, że to FAKE.
- żyłka"
Na chuj ta żyłka? Przecież to jest magiczne UFO. Samo nie lata?
Czuję, że to FAKE.
@NiedzwiedzoGlowy
Chyba od ciebie tak potem nakurwia ze leci do ciebie kazde gowno. Z twojej emisji energi Hitler zrobilby inny pozytek.
Chyba od ciebie tak potem nakurwia ze leci do ciebie kazde gowno. Z twojej emisji energi Hitler zrobilby inny pozytek.
NiedźwiedzioGłowy napisał/a:
Żadne sznureczki tylko emisja energii, żadna sztuczka, wystarczy się nauczyć. Inna sprawa, że to nie jest bardzo proste, ale też trudne nieszczególnie. Tylko, że obiekt musi być lekki.
Święta prawda, ale zaznaczmy, że początkujący powinni raczej zacząć od podstawowych technik strzelania laserem z oczu, zanim zechcą robić takie sztuczki.
tandeta jak chuj.
"My Mystery Mid Air Floating UFO" Wpiszcie to na YT jest filmik gdzie koles wszystko wyjasnia. Jest linka zaczepiona o ucho
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów