📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałem zaznaczyć że cokolwiek to nie jest, jest to większych rozmiarów niż nasza ziemia. Ziemia na tle Słońca jest wielkości główki szpilki, tak więc jeżeli to jest ufo i chciałoby nas najechać to mamy przepierdolone po całości
Pierdu pierdu.
Ale pomyślcie jaka by była nagle jazda jakby się okazało, że to jednak inne życie sobie zapierdala. Wtedy bym się autentycznie cieszył, że przyszło mi żyć w tym czasie.
Ale pomyślcie jaka by była nagle jazda jakby się okazało, że to jednak inne życie sobie zapierdala. Wtedy bym się autentycznie cieszył, że przyszło mi żyć w tym czasie.
Jak już to chyba odwrotnie: ufoki przyjechali zajebać energię ze słońca. Jebani, tablice rejestracyjne zdjęli przed tankowaniem
Czyli zyjemy w akwarium a słońce to tylko żarówka już takie wizje tego świata miałem
Protuberancje – jasna struktura widoczna ponad brzegiem tarczy słonecznej, składająca się ze stosunkowo gęstej plazmy koronalnej, o niskiej temperaturze (kilku do kilkudziesięciu tysięcy kelwinów), wmrożonej w pole magnetyczne. Protuberancja otoczona jest plazmą koronalną o temperaturze rzędu 1,5 mln K, pole magnetyczne bardzo efektywnie izoluje plazmę protuberancji od gorącej plazmy koronalnej.
Bardzo prosze.
Bardzo prosze.
to tylko plemnik który zahaczył ogonkiem :c z czego tu się smiac, tutaj trzeba popłakać ..
Ja mam dowód na to, że to Putin, rosyjski Samiec Alfa ładował sobie akumulatory - zagadka jego sprawności!
Możecie mi wierzyć, jestem ekspertem. Użyłem specjalnego, opracowanego przeze mnie filtru. Już dostałem maila od NASA, że chcą mnie zatrudnić.
UFO odsysające Słońce... Hehehehe
BTW. z nazwy tematu wynika, że to ufo przyleciało i wlewa benzyny do Słońca
Możecie mi wierzyć, jestem ekspertem. Użyłem specjalnego, opracowanego przeze mnie filtru. Już dostałem maila od NASA, że chcą mnie zatrudnić.
UFO odsysające Słońce... Hehehehe
BTW. z nazwy tematu wynika, że to ufo przyleciało i wlewa benzyny do Słońca
ozzy napisał/a:
Jak nie wiesz to po chuj się udzielasz? Ja też nie wiem...
Pewnie zajebali paliwo i spierdolili A tak na serio to nie wiem
Chociaż, rodzą się w mojej głowie podejrzenia, to cyganie, żydzi, albo wina Tuska... Nic więcej nie wymyślę.
To gwiazda śmierci ładuje superlaser by rozjebać ziemię.
Ciekawe czy mają w ofercie wzbogaconą na zimę...
Nic nie podleci tak blisko słońca bo się usmaży...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów