📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co ja pacze
jakim cudem wy jesteście w stanie zobaczyć, że tam są pety w tym kubku
?
?
Znam znam, moje klimaty.
Powiem tak,Ja sie nie smieje bo sam kiedys wzialem lyka z puszki od piwa okazalo sie ze ktos tam kiepowal i powiem wam bardzo nie mily posmak:)odrazu na belty mnie zebralo.
@kothletino ty się jeszcze tym chwalisz?!
UP, o to samo miałem kurwa zapytać, przecież to jest szajs jakich mało
Marokańskie gówno prosto z Holandii , kurwa jak tego można słuchać
Powiem wam tak, to jest zajebista muzyka do klubu tylko większość ludzi wychowanych na disco polo nie wyobraża sobie jak można tańczyć z dziewczynami coś innego nić kaczuszki z przytupem czy za rączki w kółeczku albo "na Sebka" gdzie sześciu typa tańczy razem wymachując witkami do nieba na cześć wódy i ojebanej kreski chuj wie jakiego syfu... albo bardziej hardkor typu pogo.
Powiecie komercja no pewnie, że kurwa komercja z tym się zgodzę! Ale to jest całkiem zajebista komercja a holenderki chętnie kręcą dupami przy takiej muzyce.
A poza tym nawet sokoła po części "poniesło" w taką stronę:
W pracy lubię posłuchać Beethoven-a, podczas jazdy autem polskiego rapu, przy obieraniu ziemniaków do obiadu najlepiej podchodzi mi techno i elektroniczna i co z tego?
Wyjebane w opinie ponieważ słucham tego co lubię! Jebać cały tej hejt tak jak jebac disco-polo!
Powiecie komercja no pewnie, że kurwa komercja z tym się zgodzę! Ale to jest całkiem zajebista komercja a holenderki chętnie kręcą dupami przy takiej muzyce.
A poza tym nawet sokoła po części "poniesło" w taką stronę:
W pracy lubię posłuchać Beethoven-a, podczas jazdy autem polskiego rapu, przy obieraniu ziemniaków do obiadu najlepiej podchodzi mi techno i elektroniczna i co z tego?
Wyjebane w opinie ponieważ słucham tego co lubię! Jebać cały tej hejt tak jak jebac disco-polo!
@upup
myslisz ze jestes normalny i chwalisz sie tym na sadolu?
moze jeszcze masz dziewczyne?
bez kutasa?
pozdro mordko
myslisz ze jestes normalny i chwalisz sie tym na sadolu?
moze jeszcze masz dziewczyne?
bez kutasa?
pozdro mordko
@kothletino
Nie pogrążaj się. To jest gówno jakich mało. Pies bez przeszkolenia zagra lepiej na pianinie jak położysz na klawiszach kiełbasę. Do tego te murzyńskie mordy.
Kurwa no jak tak można w ogóle
Nie pogrążaj się. To jest gówno jakich mało. Pies bez przeszkolenia zagra lepiej na pianinie jak położysz na klawiszach kiełbasę. Do tego te murzyńskie mordy.
Kurwa no jak tak można w ogóle
ChłopaCY dzięki wielkie i wzajemnie, razem z wami będę się cieszyć z czarnych skarpetek które dostaliście pod choinkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów