,,Jebać kurczaki" stwierdził pan wąż przerzucając się na japę karmiącego Wietnamczyka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przejebal będzie na obiad
barni123pl napisał/a:
Przejebal będzie na obiad
Torebkę, buty i pokrowiec na siedzenie kiblowozu.
ostatnio miałem takie przemyślenia, że fajnie by zamieszkać w miejscu gdzie nie ma zimy. Właśnie mi przeszło.
viali7 napisał/a:
Przechodzacy pies: Co tam sie odpierda.a?
To nie pies, toż to chyba Warg, dupne orkowe bydle.
A wąż to jakaś pipa, zamiast mu się obwinąć wokół szyi to ssie jak lizaczka...
Miałem Pytona tygrysiego i raz mnie upierdolił w rękę - najważniejsze to nie szarpać się, bo wężę mają zęby zagięte do środka paszczy po to, żeby przy zerowym wysiłku ze strony węża ofiara się nie mogła wyszarpać. Jak wąż uzna, że ofiara jest martwa wtedy sam puści.
a mógł ich wszystkich wpierdolic
Kto trzyma pięciometrową anakondę w takim pudełeczku, zasłużył w stu procentach.
TylerPL napisał/a:
Miałem Pytona tygrysiego i raz mnie upie**olił w rękę - najważniejsze to nie szarpać się, bo wężę mają zęby zagięte do środka paszczy po to, żeby przy zerowym wysiłku ze strony węża ofiara się nie mogła wyszarpać. Jak wąż uzna, że ofiara jest martwa wtedy sam puści.
A po jakim czasie twój pyton uznał że jesteś martwy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów