📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Przynajmniej nie spanikował jak pizda tylko zachował trzeźwy umysł
Facet ma leb na karku, kazal babie siadać, aby uniknąć kręciołka aligatorowego (i tym samym automatycznej, w chuj szybkiej amputacji)
spike2222 napisał/a:
Facet ma leb na karku, kazal babie siadać, aby uniknąć kręciołka aligatorowego (i tym samym automatycznej, w chuj szybkiej amputacji)
Po chuju fes łeb na karku samo wkładanie ręki w paszcze temu gadowi to już czysty debilizm !
Ciekawiej by było gdyby mu fiuta wsadził w paszczę. Pewnie cienko by piszczał.
Ojej, ale jak to się staneło?
Chuj w tego gościa i tą rękę.. czy ja kurwa śpię, czy już umarłem i tylko jakieś cuda mi przed oczyma migają... kobieta... kazano jej coś zrobić w kryzysowej sytuacji, zamiast spanikować i zesztywnieć jak kamień... ona zrobiła dokładnie to co do niej należy i faktycznie pomogła komuś w potrzebie?!?!?! Czy ja jestem w niebie???
j
To nie jest czasem twój ojciec? albo ktoś z rodziny? oboje durni jesteście dzbanie
smc napisał/a:
Poszła wsadzić mu palec w dupę.
Ale ta sztuczka działa tylko na zwierzęta
A to to nie zwierzę? Chyba miałeś na myśli psy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów