Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To że go odpalili to rozumiem, ale po cholere każą mu jeszcze odsunąć się od noża jak on tam się wije na ziemi z kilkoma kulkami w ciele? Co niby zrobi? Wstanie z tym nożem jeszcze?
Z okazji dużego wyrzutu adrenaliny tak możliwe że będzie jeszcze leżąc i wymachiwać nożem.
To że go odpalili to rozumiem, ale po cholere każą mu jeszcze odsunąć się od noża jak on tam się wije na ziemi z kilkoma kulkami w ciele? Co niby zrobi? Wstanie z tym nożem jeszcze?
Tam nawet śmiertelnie rannego zakuwają w kajdany bo zdarzało się, że sięgał po ukrytą broń i ranił policjantów.
Amerykańska policja nie żartuje
przecież to `suicide by cop` - koleś chciał, aby go postrzelili
Z okazji dużego wyrzutu adrenaliny tak możliwe że będzie jeszcze leżąc i wymachiwać nożem.
Moze nie to samo, ale wez sobie obejrzyj co bylo w Mannheim to moze zrozumiesz.
Zawsze się zastanawiam na co Ci debile liczą drąc mordę i machając w stronę policji tym co akurat maja w reku
I jeszcze ta niczym nieuzasadniona pewność, że nic im nie mogą zrobić. Jestem ciekaw czy ktoś kiedyś przeprowadził badania inteligencji taki tytanów intelektu. Przecież to to z gaśnicą pianową przegrywa w przedbiegach.
Serio myślisz że postrzał z 9mm jest śmiertelny?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów