...niż to co pod nogami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
też czekaliście na krokodyla?
Jak mnie wkurzają takie pędraki z tymi kijami, ja jakoś tego nie potrzebuję porobię zdjęcia pejzaży lub w czasie przejazdu np łodzią potrafię coś nagrać, a tu taki banan musi pokazać ludziom jak chodzi gdzieś bo chuja tam widać.
@up
Ale są kurwa wolnymi ludzmi i mogę sobie nawet z tym kijem w dupie biegać, a Tobie wolno tylko na to patrzeć To, że Ty tego nie używasz nie znaczy, że cała ludzkość nie powinna. Ja nie ćpam i co? Nikt teraz nie powinien ćpać, no bo przecież ja tak robię?
Ale są kurwa wolnymi ludzmi i mogę sobie nawet z tym kijem w dupie biegać, a Tobie wolno tylko na to patrzeć To, że Ty tego nie używasz nie znaczy, że cała ludzkość nie powinna. Ja nie ćpam i co? Nikt teraz nie powinien ćpać, no bo przecież ja tak robię?
h a h a h a h a h a h a Ale sie kurwa uśmiałem ulala, normalnie boki zrywać taka beka ze ja pierdole... Co to tu kurwa robi to ja nie wiem.
Cytat:
Czy tylko ja nie rozumiem idei wakacji z kijem w łapie?
A co? Ksiądz na pielgrzymce zabronił?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów