📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lol1982 napisał/a:
Piłka i tak jest pedalska, ale to jest spoko nawet.
Bardzo "inteligentny" opis...
Gość się świetnie zachował, szacun. Swoją drogą to ten sam zawodnik, który kiedyś zasłynął ciekawą wymianą zdań z sędzią
po minitaruce myslalem, ze ten typ bedzie sie smial z malego zza krat, ze jest ujek chujek ale sie zawiodlem
dyda1999 napisał/a:
ja moge cie wyruchać, jakby co to pwnie wiecie czy wolny ? meza szukam
Zobacz rocznik w nicku. Pedofil na sadolu to jak pinokio w krainie termitów.
ahmatw napisał/a:
@up
Najpierw się dowiedz w jakiej klasie rozgrywkowej gra Polonia, a potem mów o 20k miesięcznie.
No właśnie ani mi to grzeje, ani ziębi Mam wyjebane 1 słowem, dla mnie może nawet grać w bundeslidze. A tą lige to bym nazwał ROZRYWKOWĄ, a nie rozgrywkową
porter napisał/a:
Pierdolisz aż w chuju strzela.
Jak ci w chuju strzela, to może być reumatyzm ! Wybierz się do lekarza !
judasz1234 napisał/a:
no tak, bo już bardziej szlachetnym byłoby spuszczenie wpierdolu temu dzieciakowi, prawda?
No znając bydło na stadionach, co nazywa się kibicami , pewnie by tak zrobili
szzycha napisał/a:
No już się nie posrajcie. Miał kamerę za plecami to się tak zachował. Poczytajcie sobie o nim. Facet sprzedawał mecze, to jest oszukiwanie kibiców. Za takie coś dożywotni brak szacunku.
TRAFIŁEŚ W 10 szzycha
I tu dochodzimy do sedna sprawy. Podniecacie się jaki to dobry piłkarz, że dziecku autografy przyniósł od kolegów z zespołu i murzyna na dodatek ! Halo Sadol, on przyniósł coś dla murzyna, nie odwrotnie
ale już tego , że owy pan sprzedawał mecze, zarabiał gruby hajs, a wy chodziliście na mecze i jak takie naiwne dzieci kibicowaliście, oprawy, srawy, a oni was w dupe dymali, a wy się cieszycie że możecie to robić i że jesteście 12 zawodnikiem... a oni was w dupie mają i kręcą na tym hajs
Podziwiam ludzi którzy mają hobby, jakieś zainteresowania, ale nie kurwa skorumpowany sport, żeby jakieś wyniki jeszcze były, a to chuj, nawet lidze europejskiej z grupy wyjść nie mogą. Dodam ,że wyniki jak z kortów tenisowych i boisk hokejowych ( Lech 6:1 Jagiellonia ) to śmiech na sali. Ciekawe czy ten mecz był ustawiony? Ktoś mógł na zakładach ładną sumę strzelić za atki wynik.
PS. Nie dawajcie mi maści na wiadomo co. W dalszym ciągu nie rozumiem co jest w tym filmiku takiego nadzwyczajnego, że się tak podniecacie. Dla mnie ręce opadają jak to widzę.
Miłego dnia !
@up
a w lidze hiszpanskiej malo to razy byl wynikik np 5-0? ostatnio w lidze angielskiej chyba chelsea z arsenalem wygrala cos kolo 6-0, to tez bylo ustawione?
a w lidze hiszpanskiej malo to razy byl wynikik np 5-0? ostatnio w lidze angielskiej chyba chelsea z arsenalem wygrala cos kolo 6-0, to tez bylo ustawione?
@up
Oczywiście, zdarzają się takie wyniki nie ma co polemizować. Zwłaszcza jeżeli gra RM albo Barca kontra zespół mniejszej rangi.
Oczywiście, zdarzają się takie wyniki nie ma co polemizować. Zwłaszcza jeżeli gra RM albo Barca kontra zespół mniejszej rangi.
znam Mariusza osobiście, bardzo ale to bardzo zajebiscie pozytywny człowiek
Polonia to klasa sama w Sobie, nie to co buraczane chłopaki z łazienkowskiej w 4 lata wrócimy do Ekstraklasy!
Polonia to klasa sama w Sobie, nie to co buraczane chłopaki z łazienkowskiej w 4 lata wrócimy do Ekstraklasy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów