Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie interesuję się ekstraklasą, czasami obejrzę mecz na najwyższy poziomie, ale od czasu kręcenia przy losowaniu w grupach we wszelkiej maści turniejach europejskich i światowych, straciłem wiarę w ten sport, teraz to biznes, bukmacher a nie umiejętności. Sam lubię poganiać za piłką, ale nie wiem co się dzieje w tabelach i nie wiem jak niektórzy mało orgazmu nei dostają jak o tym rozmawiają, zrozumiem jeszcze kiedy mówią o najlepszych klubach i pięknej grze, a nie o tych naszych.
Pozdro
Najpierw się dowiedz w jakiej klasie rozgrywkowej gra Polonia, a potem mów o 20k miesięcznie.
Co do Ujka to wiadomo, sprzedawał mecz, ale myślę że dla tej dziewczynki w tym momencie to nie było najważniejsze.
ot i mi bohater, jak byś zarabiał 20k cebul miesięcznie, albo i więcej za chlanie i ganianie za piłką, to takie akcje albo są zamierzone i PR (nakręcone, ładnie wyreżyserowane) albo ten piłkarz chce być jakoś zapamiętany w tym klubie, popisać się w boisku nei potrafił, ale za to jaki społeczniak
Nie interesuję się ekstraklasą, czasami obejrzę mecz na najwyższy poziomie, ale od czasu kręcenia przy losowaniu w grupach we wszelkiej maści turniejach europejskich i światowych, straciłem wiarę w ten sport, teraz to biznes, bukmacher a nie umiejętności. Sam lubię poganiać za piłką, ale nie wiem co się dzieje w tabelach i nie wiem jak niektórzy mało orgazmu nei dostają jak o tym rozmawiają, zrozumiem jeszcze kiedy mówią o najlepszych klubach i pięknej grze, a nie o tych naszych.
Pozdro
Pierdolisz aż w chuju strzela.
ot i mi bohater, jak byś zarabiał 20k cebul miesięcznie, albo i więcej za chlanie i ganianie za piłką, to takie akcje albo są zamierzone i PR (nakręcone, ładnie wyreżyserowane) albo ten piłkarz chce być jakoś zapamiętany w tym klubie, popisać się w boisku nei potrafił, ale za to jaki społeczniak
no tak, bo już bardziej szlachetnym byłoby spuszczenie wpierdolu temu dzieciakowi, prawda?
polonia k polonia s polonia zawsze kurwą jest!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów