📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Tylko u skośnookich takie atrakcje .
Może i zero sadyzmu, ale piwo, bo oglądając uśmiechałem się do monitora.
Nie musisz wszystkiego co zobaczysz u siebie na wsi, wrzucać na Sadistic!
Słitaśne, ale nikt nie zginal
@paolka znajdz sobie faceta, a zmienisz zdanie
Przypomina mi się taka scena.
Kiedyś byłem na plaży i przypatrywałem się jak kormoran męczył się by wskoczyć na łódkę rybacka.... jego udręka trwała dobre 15 min... jego cięzkie starania jednakże poszły na marne.... bo podeszła do niego grupka ludzi (nie wiedzieli tego jak on tam wskakiwał) i mówią między sobą
- oj jaki biedny pewnie, pewnie boi sie zejsc, Janek pomóż mu...
I koleś wziął go zwalil z tej łódki...
I niezapomniana mina kormorana tak popatrzył przez chwilę na ludzi, potem na łódkę i skulił głowę z niedowierzania jacy to idioci
Przypomina mi się taka scena.
Kiedyś byłem na plaży i przypatrywałem się jak kormoran męczył się by wskoczyć na łódkę rybacka.... jego udręka trwała dobre 15 min... jego cięzkie starania jednakże poszły na marne.... bo podeszła do niego grupka ludzi (nie wiedzieli tego jak on tam wskakiwał) i mówią między sobą
- oj jaki biedny pewnie, pewnie boi sie zejsc, Janek pomóż mu...
I koleś wziął go zwalil z tej łódki...
I niezapomniana mina kormorana tak popatrzył przez chwilę na ludzi, potem na łódkę i skulił głowę z niedowierzania jacy to idioci
n1troo, co paliłeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów