Staruszek siedział sobie spokojnie wiążąc buty, gdy nieoczekiwanie jakiś psychopata uderzył go kamieniem w głowę, a następnie w brutalny sposób dobił. po wszystkim odszedł jak gdyby nigdy nic.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Może się znali i musieli sobie coś wyjaśnić... Tym niemniej potępienia godne.
W.S.N.R. napisał/a:
Nie ma czegoś takiego jak ukamieniowanie.
sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/ukamienowac;927.html
Słuszna uwaga, nie wiedziałem ... człowiek uczy się całe życie, nawet na sadisticu ;]
Podpadł stary chuj i tyle w temacie. Za darmo nikt czegoś takiego nie robi!
PoliteP napisał/a:
Wzorowa postawa przechodniów.
Postawa idealna - przetrwać.
Jestem pewien, że ty na widok gościa który własnie zajebał kogoś kamieniem, rzuciłbym się na niego i powalił go ciosem z karata bądź potraktował go Wolkańskim chwytem obezwładniającym NAturalnie przy oklaskach kierowcy autobusu i w deszczu stringów rzucanych przez młode dziewczyny
Reszta niewzruszona. Dzień jak co dzień
Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Wzorowa postawa przechodniów.
Przecież widać, że to kumple sprawcy...wracają razem z nim...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów