📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie ogarniam tych mudżyńskich standardów "prawa".
-Ernest Hemingway
Wiele razy już sadole pisały bzdury w opisach pod filmikami, dobrze by było poprzeć to źródłem, bo ja nie wierzę, że ci murzyni nagle tacy cnotliwi i bóludupni o kradzież podczas gdy tam każdy kradnie co popadnie, dlatego taki burdel w Afryce
W takiej dziczy jak Afryka czy Ameryka Południowa ludzie giną za co kolwiek od tak po prostu, bo komuś ktoś się nie spodobał
Wiele razy już sadole pisały bzdury w opisach pod filmikami, dobrze by było poprzeć to źródłem, bo ja nie wierzę, że ci murzyni nagle tacy cnotliwi i bóludupni o kradzież podczas gdy tam każdy kradnie co popadnie, dlatego taki burdel w Afryce
^up w krajach gdzie więziennictwo nie istnieje kary stosuje się inne i szczerze to chuj mnie obchodzi czy dostał za kradzież, gwałt czy co tam innego
Nawet czarni wiedzą że życie czarnucha jest mniej warte od kury
gdyby nie to że najczesciej ofiarami tego typu są czarnuchy ciapate i kobiety to było by to straszne wyborażacie sobie coś takie z człowiekiem ? rozumiem zajebąc czarnucha pociąc twarz kobiecie bo zupę przesoliła ale jak by te małpy zrobiły to człowiekowi straszne
Gdyby nie zabory, a potem PRL też bylibyście na takim poziomie. Liznęliście trochę cywilizacji i już się uważacie za nadludzi.
Ciekawy jestem czy też byście popierali taki samosąd gdyby okazało się, że Wasze dziecko zajebało batona i zostało za to połamane albo nawet zabite. Tylko mi nie mówcie, że Wasze dziecko bedzie idealne i grzeczne bo tego pewni byc nie możecie co tam sobie będzie kminił z kumplami, tym bardziej w okresie dojrzewania, pamiętam po sobie jakie głupie rzeczy sie robiło.
To jest 3 świat, tam cywilizacji nie ma. To jest zwykły instynkt zwierzęcy, gorzej niż średniowiecze.
To jest 3 świat, tam cywilizacji nie ma. To jest zwykły instynkt zwierzęcy, gorzej niż średniowiecze.
nie wiem jak was ale mnie aż nogi zabolały i jakoś tak mnie boleć zaczęło w środku
przeciez wiadomo ze dla czarnych najwazniejszy jest latwy szmal z napadow na sklepy, narkotyki i kurczaki. Skoro wiec ten idiota targnal sie z zamiarem pozbawienia innego czarnego jego artykulu pierwszej potrzeby musial zostac zniszczony
rozjebało mnie to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów