📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wyrel fajnie piszesz z swoim chłopakiem...... Mama wie że jesteś waginosceptyczny
@up, Z początku też nie zauważyłem a napisał "obaj" więc stwierdziłem że chłop, dzięki wyrel.
Gdy dwóch pedałów spotka się. Od razu ich bierze namiętność. Hhaha beka z pedałów. A niech się grzmocą jak mają taką ochotę i możliwości
pedalistic.pl
Ten czlowiek napisał "drógie", a Wy się zastanawiacie, czy chodzi o dwóch facetów, bo napisał też "obaj"?
Zupełnie jakby nie dał świadectwa, że elokwencja nie należy do jego mocnych stron.
Zapowiada się świetna randka, swoją drogą.
Zupełnie jakby nie dał świadectwa, że elokwencja nie należy do jego mocnych stron.
Zapowiada się świetna randka, swoją drogą.
HAL9000/2 napisał/a:
promocja pedalstwa
silwerbalk napisał/a:
Wyrel fajnie piszesz z swoim chłopakiem...... Mama wie że jesteś waginosceptyczny
otomin napisał/a:
Gdy dwóch pedałów spotka się. Od razu ich bierze namiętność. Hhaha beka z pedałów. A niech się grzmocą jak mają taką ochotę i możliwości
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Takie małe cycki to tak jak pedał...
bigoslaw_lyzka_von_wood napisał/a:
pedalistic.pl
Kryptopedalstwo 100%
Pedalstwo,heterstwo-jebać to.Ja pytam,co to za nieudolna próba przeróbki całkiem chwytnej konwersacji sprzed miesiąca-trzech miesięcy?I co za ameby w ogóle wydają na to browary?Przecież to nawet chujowe nie jest,ja pierdole.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Takie małe cycki to tak jak pedał...
A jednak wciąż większe niż cycki Twojej ręki...
Każdy szanujący się user tego portalu powinien doskonale wiedzieć że obecność cycków nie wyklucza obecności również pytonga.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów