📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mnie na bhp trochę inaczej uczyli jak ułożyć kogoś w pozycji bezpiecznej, szkoda że jeszcze ktoś po nim nie przejechał.
A u nas psy jak widzą kogoś z browarem hamulec na środku ulicy, sygnały, blokada całej ulicy bo idą wypisać mandat kurwa
Lajzza napisał/a:
A u nas psy jak widzą kogoś z browarem hamulec na środku ulicy, sygnały, blokada całej ulicy bo idą wypisać mandat kurwa
Sebastian uspokój się!
Bardzo ładne zabezpieczenie leżącego dziadka przed nadjeżdżającymi autami. Z doświadczenia na tej stronie wiem, że lubią sobie przejechać po leżącym na drodze cielsku.
Lajzza napisał/a:
Kurwa prawda już dość tych 20 sto paroletnich pajaców i pind z policji mam którym huj wie juz kto i co najebal we lbie dzisiaj stałem pod klatką na osiedlu u kumpla to mi problem robili i się pytali ile jeszcze będę stał i kiedy do domu pójdę gdzie wroc 20 lat pod te samą klatkę ich koledzy z pokolenia wstecz bali się w ogóle podejsc
Pełen profesjonalizm, służby na miejscu, chłop od razu w bocznej bezpiecznej brakowało tylko żeby dawca jechał w kajdankach.
Kto to jest motocyklista i cyklista? Używasz jakiegoś dziwnego języka...
No chyba, że masz na myśli motopizdeczkę i pedalarza?
No chyba, że masz na myśli motopizdeczkę i pedalarza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów