Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wolno mylić Obozu Narodowo Radykalnego z nazizmem bo nazi by chodzili z portretami adolfa a nie z biało-czerwonymi flagami i godłem Polski.
Więc spytam inaczej: po co wam krzyże celtyckie na sztandarach? Czy to są polskie symbole? Jakoś w godle Polski nie widzę krzyża w kółku... A może dlatego, że swastyki są zakazane, co? I przed mediami się przecież nie powie: "Jestem nazistą". Lepiej mydlić oczy: "Jestem nacjonalistą, kocham Polskę"
Mówimy Polska dla Polaków, bo nie chcemy żeby islamiści żerowali, robili zamieszki i kradli w naszym kraju.
ziemia dla ziemniaków.
u ciebie na wiosce islamiści robią zamieszki? przejebane tam masz. kurwa, ilu ty muzułmanów w życiu widziałeś? jak na razie to nas zalewa wszechobecny katolicyzm. panowie w sukienkach mają wpływ na rząd. ale to wam pewnie nie przeszkadza, że Polska jest kolonią Watykanu...
a zamieszki we francji razem z młodymi muzułmanami robią studenci i robotnicy... one mają podłoże socjalne.
ale wy narodowcy zawsze lepiej widzicie.
Więc spytam inaczej: po co wam krzyże celtyckie na sztandarach? Czy to są polskie symbole? Jakoś w godle Polski nie widzę krzyża w kółku... A może dlatego, że swastyki są zakazane, co? I przed mediami się przecież nie powie: "Jestem nazistą". Lepiej mydlić oczy: "Jestem nacjonalistą, kocham Polskę"
ziemia dla ziemniaków.
u ciebie na wiosce islamiści robią zamieszki? przejebane tam masz. kurwa, ilu ty muzułmanów w życiu widziałeś? jak na razie to nas zalewa wszechobecny katolicyzm. panowie w sukienkach mają wpływ na rząd. ale to wam pewnie nie przeszkadza, że Polska jest kolonią Watykanu...
a zamieszki we francji razem z młodymi muzułmanami robią studenci i robotnicy... one mają podłoże socjalne.
ale wy narodowcy zawsze lepiej widzicie.
1. Krzyż Celtycki jest symbolem chrześcijańskim, a jak powszechnie wiadomo MW, ONR i inne organizacje narodowe utożsamiają się z religią chrześcijańską. Po za tym krzyże Celtyckie na marszu nie były utrzymywane w stylistyce nazistowskiej, tylko nacjonalistycznej(celtyki nazistowskie są pokazane w takiej stylistyce jak swastyki- czarne krzyże w białym kole- a resztę wypełnia kolor czerwony)
2. U mnie na wsi Islamiści zamieszek nie robią. czyli przejebane tam nie mam, i kilku muzułmanów, kurwa, w życiu widziałem. Nie wiem gdzie ci się ten wszechobecny katolicyzm wlewa? Księża ci się pchają do mieszkania drzwiami i oknami, batem gnają cię do kościoła? Pewnie krzyże w klasie robią ci olbrzymią szkodę. jak ktoś ma wyjebane na kościół to do niego nie chodzi...
co do tematu imigrantów, to proponuje przejechać się np. na Słowację i zobaczyć jak oni tam mają fajnie z cyganami. pamiętasz jak we wrześniu gości zastrzelił tam całą rodzinę? jaki wielki płacz o tym był w mediach? Tylko mało kto wiedział o tym że to była cygańska rodzina patologiczna która nie pracowała, darła ryja całymi nocami i okradała sąsiadów. koleś się wkurwił i zrobił porządek po swojemu. Podobnie ost. robił facet w Szwecji.
Możesz też zwiedzić Paryż lub Marsylię, ale nie te miejsca z pocztówek, tylko przedmieścia. Zobaczysz jacy gościnni potrafią być uciskani uchodźcy z afryki i bliskiego wschodu.
Mówisz o zamieszkach ze studentami i robotnikami... tak ale nie do końca.
Robotnicy nie palą samochodów i nie plądrują sklepów- oni chcą tylko demonstrować, tak jak w Polsce.
A studenci którzy idą ramie w ramie z arabami i murzynami to po prostu lewicowcy, SHARPy, RASHe Anarchiści itp. po prostu podoba im się taki styl życia- wyjść na ulicę podpalić i okraść kilka sklepów, rozwalić auta, obrzucać kamieniami policję...
Mam nadzieje że ja ani moje dzieci nie uświadczymy takiej "różnorodności kulturowej" w naszym ciemnogrodzie zwanym Polską.
W zasadzie moim zdaniem (wiem, że wszyscy mają na to wyjebane) każdy, kto tego popołudnia brał udział w tych wydarzeniach "z powołania" (czyli nie był tam w pracy jak policja, czy dziennikarze) w jakimkolwiek innym charakterze niż wygodnie siedząc na przyniesionym przez siebie krzesełku wędkarskim z piwem w ręku patrząc jak się napierdalają ma po prostu za dużo wolnego czasu. Jak wiadomo ludzie inteligentni się nie nudzą.
Akcja od 1:45
Grupa narodowców wbiega od boku w blokadę zorganizowaną przez lewicowców. Wcześniej lewica zapowiadała "fizyczną eliminację faszystów", a teraz (mając kilkukrotną przewagę) ucieka, a jakaś dziewczynka prosi policję o pomoc. Co w tym fajnego? Ano to, że zaraz potem krzyczy "antifa! antifa!", a na necie pisze o walce z policją.
Pozdro dziewczyny! Gratulację transparentu Dmowskiego, który zabraliście sześćdziesięcioletnim dziadkom
¡Hemos pasado!
Dla nieznających uroków tłumaczy online - his. przeszliśmy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów