📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mortim napisał/a:
@quang-dat
Co, zazdrość? Jego post - jego sprawa, nie chcesz to nie piwkuj. Do czego to doszło, żeby ludziom bany za gify dawać.
Faktycznie, zazdroszczę wirtualnych piw. Aż każdy zjada własne zęby z zazdrości...
Jest różnica miedzi dodaniem trafnego, opisowego i wpasowanego gifa - a dodawaniem w kółko tego samego, nudnego i wtórnego obrazka. I nie ma, że jego post i wolno mu. Wolno to mu puszczać bąki w swoim pokoju. To co robi to jest po prostu spam, a spam jest kasowany na każdym forum bez względu na treść.
quang-dat napisał/a:
sadistic.pl/berkut-rozpoczal-szturm-majdanu-vt271371.htm
Pod powyższym tematem jest taki sam gif- najlepszy komentarz, którego autor nastukał ponad 100 piwek. Vuko, za takie pierdolone żebranie o piwa i kopiowanie powinieneś dostać dożywotniego bana!
Nie przeglądam wszystkich tematów więc nie wiem kto i co gdzieś tam wrzucił, deklu. A jak Cię dupa boli, to zaraz morda może zacząć.
Żebyś nie płakał więcej, dałem piwo kolesiowi z tamtego tematu, skoro jego chłopak go tak zażarcie broni przed złodziejem piw.
Vuko napisał/a:
Nie przeglądam wszystkich tematów więc nie wiem kto i co gdzieś tam wrzucił, deklu. A jak Cię dupa boli, to zaraz morda może zacząć.
Uuuuuu, grozimy przez internet.... to ja wolę nie zaczynać.
Zostałeś przyłapany na ordynarnym piwnym żebractwie i możesz skamleć w nieskończoność, że nie wiedziałeś. Taki sam temat, taki sam gif, prawie taki sam podpis Ordynarne, cygańskie złodziejstwo i żebractwo, a twoja agresja najbardziej pokazuje, że to prawda. Taki staż na sadolu, a jednak, Vuko, wyszedłeś na śmierdzącego cygana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów