📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No i po co były im te zimowe igrzyska?
ASAKKU napisał/a:
Zamiast co chwila wrzucać coraz to nowe materiały z zamieszek na Ukrainie, zapraszam do bieżącego śledzenia rozwoju sytuacji
Wszystko fajnie, ale jak ktoś jest w robocie, na uczelni, szkole to chuja obejrzy relację na żywo. Dlatego wrzuca się nowe materiały żeby je sobie obejrzeć jak się ma czas.
Vuko napisał/a:
czekam na rozróbę
Obrazek
sadistic.pl/berkut-rozpoczal-szturm-majdanu-vt271371.htm
Pod powyższym tematem jest taki sam gif- najlepszy komentarz, którego autor nastukał ponad 100 piwek. Vuko, za takie pierdolone żebranie o piwa i kopiowanie powinieneś dostać dożywotniego bana!
@quang-dat
Co, zazdrość? Jego post - jego sprawa, nie chcesz to nie piwkuj. Do czego to doszło, żeby ludziom bany za gify dawać.
Co, zazdrość? Jego post - jego sprawa, nie chcesz to nie piwkuj. Do czego to doszło, żeby ludziom bany za gify dawać.
a co mnie obchodzi ukraina, ja chcę słyszeć co u mnie w Polsce się dzieje , jakie poparcie ma korwin, jakie nowe przekręty szykuje rząd , kiedy i jak zrobić manifestacje ... a nie ukraina majdan janukowicz tusk sikorski bronek ZSREuropa....
W sumie to było -.-
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Fajnie by było jak by ruskie tych ukraińców znowu głodem przekonali do siebie
espreso.tv/stream a tu z Majdanu 24/24
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów