Ukraina otwiera Czarnobyl dla turystów. Będzie coś takiego jak Disneyland, tylko dwumetrowa mysz będzie prawdziwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
@Zikorskee nie broń kwejka kurwa. po ktorej jestes stronie?
A był wywiad z profesorem jakimś czy innym specjalistą, który mówił, że tam od dawna skażenia nie ma a i nawet na początku było minimalne. Kojarzycie? Nawet na Sadisticu było chyba.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
GuziX napisał/a:
dwumetrowa koza dla ciapatych, ale by mieli radochę.
Ahaha Uohohoh. Ale żem się uśmiał. Humor co niektórych kuresko kuleje. Nawet jeśli chodzi o tych 'ciapaków', którzy podbijają Polskę.
Chodzi ci o ten wywiad z prof. Zbigniewem Jaworowskim?
polityka.pl/nauka/ekologia/1514110,1,zabojczy-mit-czarnobyla.read
@BongMan: Owszem, skażenie w większości tak jest niewielkie, ale w reaktorze i jego bliskich okolicach możesz świecić
Jak Yoda napisałem
Jak Yoda napisałem
Nie ma skażenia większego, niż promieniowanie tła. Nawet w okolicy reaktora. Byłem w maju.
Swoją drogą, w Górach Izerskich jest obecnie większe skażenie.
Swoją drogą, w Górach Izerskich jest obecnie większe skażenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów