przy hibhobie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
przy hibhobie
Oby opozycji sie udało Uwierzcie Polska na tym skorzysta i to wiele pozdrawiam myslacych
Podkład wzięty z piosenki: Kernkraft 400 - Zombie Nation.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
@up. Niestety nasz przesilny i zdecydowany rząd liże dupska Szwabom i nic nie zrobią bo prawa człowieka.
nie potrafili sie dogadac..
@up kurwa, a wedlug ciebie jakie wiadomosci sa teraz warte uwagi?
Mnie tez nie interesują, te filmik i jakies bzdury.
Jednak dzieki tym postom wiem ze dalej sie cos tam dzieje.
Mnie tez nie interesują, te filmik i jakies bzdury.
Jednak dzieki tym postom wiem ze dalej sie cos tam dzieje.
Nic bym jeszcze nie podsumowywał dopiero zrobi się ciekawie według Ukraińskiego MSW protestanci szykują Napalm do walki z milicja jeżeli go użyją ''Zgodnie z jego słowami każda próba użycia tej substancji przeciwko funkcjonariuszom milicji będzie traktowana jako zamach na jego życie.''
moja mama oglądała ze mną parę filmów o majdanie na Ukrainie i powiedziała, że powinniśmy im pomóc. Polacy 25 lat temu też czekali na taką pomoc! PEACE
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów