Studiowałem kiedyś z dwiema dziewczynami z Ukrainy. Ogarnięte laski, prócz ojczystego, angielski i polski - perfekcyjnie. Serio kumate panny. Pracowały normalnie na ścierce u ludzi, którzy nawet w połowie nie byli tak wykształceni i inteligentni, jak one. Ale dla nich to było oczywiste, że będąc w Polsce, tak mają zarabiać. Oni mają to kurwa w genach. Po swoich matkach, babkach, ojcach i dziadkach. Zawsze, przyjeżdżali tutaj pracować z mopem, albo na łopacie ! Nawet nie wiedzą, że mogliby robić coś innego.
Jak widzę wypowiedzi obrońców tych dwóch starych pedałów którzy starają się udawać studenciaków to mi się scyzor w kieszeni otwiera.
Te dwie kurwy starają się być młodzi nowocześni ale wychodzi im tylko takie gówno.
Dla MSZ Ukrainy wielkie brawa, nie powinno się dopuszczać żeby takie zera mogły obrażać naród.
I twój post też z dupy jak Twoje pochodzenie....
Piwo dostałeś przez pomyłkę więc nie sikaj ze szczęścia
...a może zwyczajnie żaden z nich nie oberwał po swoim wypudrowanym ryju od prostego człowieka, który wie co to ciężka robota i honor. Wcale bym nie rozpaczał, jakby któryś z Ukraińców spuścił porządny wpierdol tym cycom, co w życiu nie skalali się ciężką pracą.
Trzeba być mega niedojebem żeby w dzisiejszych czasach zarabiać 1200zł, chyba że miałeś na myśli ejro. Czy każdy szanowany człowiek musi urabiać sobie łapy w gównie, robi to co lubi, pisze, prowadzi program pod własnym nazwiskiem, radio itp. Czy taka praca jest gorsza? Każdy ma to na co zasłużył, a jego lambo czy porsche nie wzięło się z leżenia
"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy skurwysynie!"odrobina dystansu... pajace robią sobie jaja bo mają taki styl, jak ktoś chce to niech słucha, jak nie to nie... poprawność polityczna do pożygu...
Ale to, że wojewódzki jest wieśniakiem dowiedziałem się z:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów