Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dlatego w tych czasach noszę przy sobie legalnego hdr 68 z amunicją indominus który potrafi zabić z 2 metrów
Czyli nosisz legendarny rewolwerek na gumę zasilany Co2. Rdr 3! No to szacun kurcze. Sam byś tych zachlanych ukrów rozjebał. Na jakiej plaży się opalasz? Tez chce tam być bo cenię sobie bezpieczenstwo.
Nasi by sie tak samo zachowali wobec nas samych i przez to, za moich czasów przestałem jeździć na takie splendor-tripy bo najwięcej było takich właśnie naprutych sebixów co podbijały do każdego innego aby pokazać jaki on to nie jest Men.
I cieszy mnie że wszedł ogólny zakaz pica bo porównując ostatnie 15 lat zdecydowanie lepiej jest sie poruszać sie pieszo jak mniej jest naprutych chojraków na mieście i campingach.
Szkoda że przez tego covida jebany motłoch zapomniał o tym że jest zakaz palenia w miejscu publicznym i paradoksalnie więcej staruchów kopci niż młodych .
Na tym filmie nie rozpędzał bym sie z wybielaniem Polaków możliwe że swój trafił na swego....
Jestes kurwa debilem i tyle siedz w tym jebanym domu pierdolony czarnuchu
Czyli nosisz legendarny rewolwerek na gumę zasilany Co2. Rdr 3! No to szacun kurcze. Sam byś tych zachlanych ukrów rozjebał. Na jakiej plaży się opalasz? Tez chce tam być bo cenię sobie bezpieczenstwo.
Ja pierodle pytanie do ludzi na której plaży jest bezpiecznie bo szoszony szaleją ..
Ja pierodle co jest z wami ludzie. ? Jaja wam urwało czy co ? Kurwa paru frajerów co wyjebali z chatki z gówna ustawia chłopów na ich terenie.....
A może to z poprzednich lat filmik?
Ja pierodle pytanie do ludzi na której plaży jest bezpiecznie bo szoszony szaleją ..
Ja pierodle co jest z wami ludzie. ? Jaja wam urwało czy co ? Kurwa paru frajerów co wyjebali z chatki z gówna ustawia chłopów na ich terenie.....
No nie chciał byś się opalić kolo kogoś kto ma bronie i to do tego legendarne? Nie czul bys bezgranicznego bezpieczenstwa?
Czyli nosisz legendarny rewolwerek
No nie chciał byś się opalić kolo kogoś kto ma bronie i to do tego legendarne?
Legalny, a nie legendarny. Wpuść trochę powietrza do zagłębiowskich podziemi
Legalny, a nie legendarny. Wpuść trochę powietrza do zagłębiowskich podziemi
Jemu chodziło o kobiecą bronie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów