📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie popieram tych ukraińskich śmieci ale nasi sie zachowali jak cipy
łby pod hełmy frajerni już urosły.Nic się nie zmieniło kozaki do słabych kobiet i dzieci.
Puszka napisał/a:
To Poliniacy, nie nasi, nasi by się nie dali.
Puszka napisał/a:
Nasi by sie tak samo zachowali wobec nas samych i przez to, za moich czasów przestałem jeździć na takie splendor-tripy bo najwięcej było takich właśnie naprutych sebixów co podbijały do każdego innego aby pokazać jaki on to nie jest Men.
I cieszy mnie że wszedł ogólny zakaz pica bo porównując ostatnie 15 lat zdecydowanie lepiej jest sie poruszać sie pieszo jak mniej jest naprutych chojraków na mieście i campingach.
Szkoda że przez tego covida jebany motłoch zapomniał o tym że jest zakaz palenia w miejscu publicznym i paradoksalnie więcej staruchów kopci niż młodych .
Na tym filmie nie rozpędzał bym sie z wybielaniem Polaków możliwe że swój trafił na swego....
Najbardziej mnie wkurwią ktoś jak ta mała kurwa ukraińska próbującą kopnąć w łeb tego Polaka jak już leży. Oczywiście sam to byłby obsrany nawet spojrzeć komuś prosto w oczy a co dopiero wyjść na solo. Takie kurwy w stadzie. No a resztę z nich front deportacja do ich kraja i zakaz przebywania w Polsce
a potem na onetach jest ze polaki nienawidza ukrów, gdy taki Polak potem wyjdzie na ulice i z nienawisci zacznie wyzywac te smieci xD
jakbym mu wyjebał z bani to by jemu oraj jego pedalskim koleżkom łby pourywało. Cioty ukraińskie. Widzą słabszego to startują. A nasza pożal się boże młodzież to tez niezłe cioty. Za moich młodych czasów to by spierdalali w podskokach, pajace.
gireroje kurwa zawszone, zamiat walczyć o swój kraj to kozaczą u nas, taki chuj a nie pomoc dla upadliny
Kurwa aż mi wstyd kurwa .... Paru szoszonów wygania ludzi na ich terenie a ci zamiast się postawić to łeb w pizde i długa .... lool i jeszcze że też chcesz wpierdol ja pierodle Sasza ja wyjdę i wrócę z 20 chłopakami ale ty już nie wyjdziesz z rzeki ......
te młode dziewczyny to pewnie polki które ciągną chuja ukraińcom XD
dlatego w tych czasach noszę przy sobie legalnego hdr 68 z amunicją indominus który potrafi zabić z 2 metrów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów