Siriuz napisał/a:
Założyłeś specjalnie konto żeby pierdolnąć ten komentarz? Wiecie jaką Polacy maja z Was bekę propagandyści?
konto mam tutaj od dawna, nie dodawaj sobie że Polacy mają z nas bekę bo w tym momencie proszę o podanie liczb i dlaczego napisałeś "z Was" więc kim są oni? . Chciałbym z tobą porozmawiać merytorycznie ale ty nawet nie masz żadnej wiedzy o czym sam dałeś znać wrzucając filmiki gdzie ktoś się wypowiada za ciebie.. Twój autorytet któremu oddałeś swój mózg do zarządzania dla mnie nie różni się od Janusza spod żabki opowiadający swoją wersje historii . Dam teraz spojler
ten facet próbuje uargumentować napaść na inny kraj. Zaskoczę cie twój idol mówi o tym jak to Rosja szanuje umowy..... wiesz coś o pakcie o nieagresji między Polską a ZSRR ? upss idol nic o tym nie mówił
Siriuz napisał/a:
Założyłeś specjalnie konto żeby pierdolnąć ten komentarz? Wiecie jaką Polacy maja z Was bekę propagandyści?
i jeszcze jedno, nie wypowiadaj się w imieniu Polaków, bo nie masz do tego żadnego, nawet najmniejszego, prawa. Mógłbym uzupełnić twoje braki wiedzy, ale od tego jest szkoła i posiadanie nawet znikomego IQ.... Ale gdzieś we mnie mam ten mały pierwiastek, który chciałby ci pomóc więc dam ci wskazówki, skoro już marnujesz swój czas, na jakiegoś gościa. Jest mi trudno przekazać całą wiedze ale poczytaj dlaczego w Polsce nosi się obrączki na prawej dłoni (tak, twoi towarzysze mają w tym udział), kolega, którego tu wrzuciłeś podaje jakieś farmazony o tym, żę sojusz w 1990 dał jakieś złudne wrażenia, że państwa wschodu nie wejdą do niego , więc twoja wielka ojczyzna odpuściła, a więc wiele lat prędzej (tak! oszukał cie ) amerykanie mówili o tym że Polska jest najbardziej strategicznym krajem i trzeba mieć ją po swojej stronie. Twój kraj jakim jest Rosja od wieków próbował niszczyć naszą narodowość i jeżeli stoisz po ich stronie to Polakiem się nie nazywaj