18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dzisiejszej nocy ok godz.00:57 do ośmio osobowej grupy polskiej młodzieży bawiącej się na bulwarach wiślanych (19-22 lata) podeszła grupa 12 osób podających się za Ukraińców.
Zażądali od biesiadników aby kolejno ustawiali się i wykrzykiwali hasło "slava Ukrainie". Polacy odmówili twierdząc, że są Polakami i nie będą wykrzykiwać tych tekstów.
Wówczas rozpoczęło się ich bicie i kopanie.Osiem osób doznało urazów wielonarządowych, a jedna z nich (student psychologii) przebywa w szpitalu.
Przybyła na miejsce tzw.policja czytaj milicja obywatela kaczyńskiego spisała sprawców i zwolniła.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2023-08-26, 20:54 ]
tedwaha napisał/a:

Jebany ciemnogród powiem wam tyle, okazało się że to Gruzini a nie Ukraińcy

Zgłoś
Siriuz 2023-08-27, 4:04 2
CzerstWybut napisał/a:

A to według ciebie jak ten pakt powinien wyglądać? Tak żeby ruscy zdążyli przemielić 4 kraje i wtedy zacząć się bronić?

Tak jełopie. Obce wojska nie powinny nigdy stacjonować na niczyim terytorium w czasie pokoju.

CzerstWybut napisał/a:

Wyobraź sobie że to kraje chcą wstąpić do NATO nie na odwrót.

Tak, zwłaszcza po przejęciu mediów i osadzeniu na stołku marionetki. Wtedy to są gotowi wstąpić do NATO nawet jeśli ich kraj miałby spłonąć.

CzerstWybut napisał/a:

Gdyby nie NATO to już by na bank nie było wolnej Estonii, Litwy,
Łotwy...

A gdyby babcia miała wąsy. Obejrzyj sobie jakieś wykłady Johna Mearsheimera. Gwarantem bezpieczeństwa Europy zawsze były państwa neutralne pomiędzy rosją a NATO. Teraz mamy skutki stopniowej likwidacji tej strefy.

CzerstWybut napisał/a:

Przeszkadza ci baza z kilkudziesięcioma żołnierzami ale nie przeszkadza ci że w Królewcu od zawsze jest wpizdu wojska ruskiego umieszczone. Więc co ty nam tu pierdolisz o Białorusi.

Kaliningrad jest rosyjski, i to nie chodzi o to czy mi przeszkadza, tylko czy Tobie to przeszkadza baranie. Rozumiem, że nie masz nic przeciwko?

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
neo001 2023-08-27, 4:21 3
CzerstWybut napisał/a:

NATO to tylko USA. Wyobraź sobie że to kraje chcą wstąpić do NATO nie na odwrót.

Ja mam wrażenie, że "bliski wschód" to była wojna zachód-kacapy. Od czasu wojenki na upadlinie zaczyna narastać konflikt zachód-reszta świata, a ty dupisz o krajach prozachodnich które już dawno by były w NATO jak by chciały.

Ostatnio coraz częściej słychać o grupie BRICS. Chiny, kacapy, indie, brazylia itp. Pytanie kto wygra drugą zimną wojnę, o ile już nie jest to ustalone.
I jak na Polaka przystało jebać banderowe/kacapskie ścierwo!
Zgłoś
CzerstWybut 2023-08-27, 5:24 3
Siriuz napisał/a:

Tak jełopie. Obce wojska nie powinny nigdy stacjonować na niczyim terytorium w czasie pokoju.
Tak, zwłaszcza po przejęciu mediów i osadzeniu na stołku marionetki. Wtedy to są gotowi wstąpić do NATO nawet jeśli ich kraj miałby spłonąć.
A gdyby babcia miała wąsy. Obejrzyj sobie jakieś wykłady Johna Mearsheimera. Gwarantem bezpieczeństwa Europy zawsze były państwa neutralne pomiędzy rosją a NATO. Teraz mamy skutki stopniowej likwidacji tej strefy.
Kaliningrad jest rosyjski, i to nie chodzi o to czy mi przeszkadza, tylko czy Tobie to przeszkadza baranie. Rozumiem, że nie masz nic przeciwko?

A to ciekawe co napisałeś... powiedzieli obywatele Kazachstanu, Kirgistanu, Armenii, Białorusi, Tadżykistanu, Syrii, już pomijam zajętych terytoriów Gruzji.

Referendum w danym kraju decyduje czy chce dołączyć do NATO czy nie, w przeciwieństwie do rusów nikt tam o nic nie pyta obywateli bo tam o wszystkim decyduje karzeł.

Poczytaj sobie jaka była różnica pomiędzy NATO a układek Warszawskim. W NATO decydują wszyscy, u kacapów jest karłowaty wódz z przydupasami którzy mają czelność decydować o istnieniu innych.

Jesteś dla nich pożytecznym idiotą pokroju czeczko, pierdoląc te bzdury. Jak byś już był nie potrzebny to by cie przerobili na karme dla świń. Zawsze się dziwie takim rusolubnym idiotom.

A no i zapomniałem dodać że gwarantem bezpieczenstwa ukrainy miało być rozbrojenie z potencjału nuklearnego, jak widzimy ruscy zawsze dotrzymują słowa z pozdrowieniami dla prigożyna.
Zgłoś
3-buch 2023-08-27, 7:05 2
Riikko napisał/a:

jebac ruskich i ukraincow...

Najlepiej po Krakowsku czyli Maczetami
Zgłoś
takamahi 2023-08-27, 7:19 2
Siriuz napisał/a:

Ty kretynie. A co było zanim obaliliśmy socjalizm i wyzwoliliśmy się spod wpływu ruskich szmat, ile ruskiego wojska stacjonowało na naszym terytorium. Co było na terenie Niemiec Wschodnich? W czasie pokoju. Czy my mieliśmy wtedy na to jakiś wpływ? A Niemcy z Wschodnich Niemiec mieli?

Jak już Ci poprzednicy próbują tłumaczyć NATO jest paktem obronnym, wstąpienie do niego jest dobrowolne, a wojska członków NATO np.: na naszym terytorium to nasza gwarancja bezpieczeństwa, daje nam większe poczucie bezpieczeństwa dlatego że atak na nas będzie też fizycznym atakiem na wojska NATO i nie chodzi tu o art 5, tylko o fizyczny atak. Oprócz tego zwiększa nasz potencjał obronny. Bo chyba nie wierzysz w to że faktycznie chcemy anektować zachodnią Ukrainę tak jak to ruskie głoszą, choć tak naprawdę to chuj wie w co ty wierzysz, już wielokrotnie pokazałeś że w szkole bumelowałeś i gówno wiesz o świecie.
Spierdalaj więc do szkoły się uczyć a nie szerzysz tu jakąś ruską propagandę.

A teraz taka sprawa, ruscy mają wielki kraj, z masą złóż naturalnych i dużą liczbą ludności. Mają więc ogromny potencjał geologiczny i ludzki a co za tym idzie ekonomiczny i technologiczny. Jak by tym krajem zarządzali ludzie inteligentni, szanujący zarówno życie jak i prawa jednostki, kreatywni i wykształceni , to ten kraj mógłby rozwojem gospodarczym i technologicznym prześcignąć praktycznie całą resztę świata. Niestety dla nich samych i dla reszty świata w sumie też, rządza tam zjeby które myślą tylko o sobie i całą resztę mają w dupie, mentalnie zatrzymali się w erze podbojów terytorialnych, mają wyjebane na prawa jednostki, indoktrynują swoją propagandą społeczeństwo, nie inwestują w rozwój kraju (poza paroma miastami) przez co nadal są ściekiem tego świata. I dla mnie każdy kto staje w ich obronie to mentalne i intelektualne ziobro (null).

Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Mirek19850509 2023-08-27, 10:53 3
Gówno warte sprostowanie policji już wiadomo że kłamią i nie poradzą że to ukry , sam rzecznik policji w wywiadzie tv powiedział cytuje , w związku z 40 procentowym wzrostem przestępczości w Polsce od rozpoczęcia konfliktu zbrojnego na Ukrainie , jesteśmy zmuszeni podkreślał , o nie porwanie w mediach , narodowości przestępców, w cele zapobiegania , ataków na tle narodowosci , więc macie pipki swoją pomoc upa ruskim bo to taki sam śmieć ludzki jak ruskie !im bliżej do ruskich jak do nas
Zgłoś
Siriuz 2023-08-27, 11:32 1
takamahi napisał/a:

Niestety dla nich samych i dla reszty świata w sumie też, rządza tam zjeby które myślą tylko o sobie i całą resztę mają w dupie, mentalnie zatrzymali się w erze podbojów terytorialnych, mają wyjebane na prawa jednostki, indoktrynują swoją propagandą społeczeństwo, nie inwestują w rozwój kraju (poza paroma miastami) przez co nadal są ściekiem tego świata. I dla mnie każdy kto staje w ich obronie to mentalne i intelektualne ziobro (null).

No i wyjaśniłeś dlaczego bliżej Ci do mentalności US niż Rosji. Amerykanie myślą tak samo - oni wiedzą co zrobić z zasobami, więc mają moralne prawo zajmować siłą te zasoby... a z tymi prawami jednostek, dobre sobie. Jebią Amerykanów tak samo, w biały dzień. Ich prezydent ma ujawnione działania korupcyjne z synem w Ukrainie - i gówno. Ujawniono aferę pedofilską na wyspie Epsteina, nie ujawniono listy klientów - i gówno. Tam żyją tacy sami oligarchowie jak w Rosji, tylko tam mówi się na nich - biznesmeni. Jebać taką "moralność".

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
takamahi 2023-08-27, 11:48 1
Siriuz napisał/a:

No i wyjaśniłeś dlaczego bliżej Ci do mentalności US niż Rosji. Amerykanie myślą tak samo - oni wiedzą co zrobić z zasobami, więc mają moralne prawo zajmować siłą te zasoby... a z tymi prawami jednostek, dobre sobie. Jebią Amerykanów tak samo, w biały dzień. Ich prezydent ma ujawnione działania korupcyjne z synem w Ukrainie - i gówno. Ujawniono aferę pedofilską na wyspie Epsteina, nie ujawniono listy klientów - i gówno. Tam żyją tacy sami oligarchowie jak w Rosji, tylko tam mówi się na nich - biznesmeni. Jebać taką "moralność".

Niestety z całą stanowczością musze stwierdzić że jesteś idiotą. W ogóle nie zrozumiałeś tego co napisałem. Ktoś ci pisze jedno, a ty zaczynasz pierdolić o czym ś zupełnie innym. Tak jak nasi mądrzy inaczej politycy, od lat u władzy, ktoś mówi że coś źle zrobili a oni że to wina Tuska. Koniec z mojej strony z idiotami nie dyskutuję.

Zgłoś
Siriuz 2023-08-27, 12:14 1
takamahi napisał/a:

Niestety z całą stanowczością musze stwierdzić że jesteś idiotą. W ogóle nie zrozumiałeś tego co napisałem. Ktoś ci pisze jedno, a ty zaczynasz pierdolić o czym ś zupełnie innym. Tak jak nasi mądrzy inaczej politycy, od lat u władzy, ktoś mówi że coś źle zrobili a oni że to wina Tuska. Koniec z mojej strony z idiotami nie dyskutuję.

Powtarzasz to co inni napisali wcześniej, więc to olałem, a doczepiłem się do istotnej części.
Skumaj, że Amerykanie mącą w Europie. Gdybyśmy mieli przywódców a nie kurwie na stołkach, to tej wojny prawdopodobnie by nie było. Należało wyczerpać środki dyplomatyczne, ale Ameryka dążyła do wojny, na naszym terenie z dala od swoich granic. Gdyby Europa podpisała oświadczenie, że Ukraina nie zostanie dopuszczona do żadnych struktur o charakterze militarnym przez kolejne X lat, i zażądała od Ukrainy zachowania neutralności, i dopiero po tym Rosja by na nią napadła - to wtedy mielibyśmy jakiekolwiek fundamenty do tego aby brać w tym udział i udzielać wsparcia Ukrainie.

Ameryka się boi utracić swoją światową hegemonię i prymat petrodolara, i są gotowi podpalić cały świat aby do tego nie dopuścić. Są gotowi rządzić na zgliszczach, tak jak ich klakier Zelenski.

Zgłoś
Tymonek 2023-08-27, 12:25
Riikko napisał/a:

jebac ruskich i ukraincow...

a teraz i gruzinów, swoją drogą ruski tez i do nich wchodził a teraz razem drugą ofiarą odwalają takie akcje
Zgłoś
CzerstWybut 2023-08-27, 12:54 2
Siriuz napisał/a:

Powtarzasz to co inni napisali wcześniej, więc to olałem, a doczepiłem się do istotnej części.
Skumaj, że Amerykanie mącą w Europie. Gdybyśmy mieli przywódców a nie kurwie na stołkach, to tej wojny prawdopodobnie by nie było. Należało wyczerpać środki dyplomatyczne, ale Ameryka dążyła do wojny, na naszym terenie z dala od swoich granic. Gdyby Europa podpisała oświadczenie, że Ukraina nie zostanie dopuszczona do żadnych struktur o charakterze militarnym przez kolejne X lat, i zażądała od Ukrainy zachowania neutralności, i dopiero po tym Rosja by na nią napadła - to wtedy mielibyśmy jakiekolwiek fundamenty do tego aby brać w tym udział i udzielać wsparcia Ukrainie.
Ameryka się boi utracić swoją światową hegemonię i prymat petrodolara, i są gotowi podpalić cały świat aby do tego nie dopuścić. Są gotowi rządzić na zgliszczach, tak jak ich klakier Zelenski.

Podaj nam tuprzynajmniej jeden powód dlaczego mielibyśmy zachowywać się jak białoruś. Jeden powód żeby Polacy pierdolili te NATO i poszli drogą jebanego ryżego resetu. Czym mnie twoi uwielbiani ruscy zachęcą do trzymania z nimi i lrowadzenia biznesu?

Podaj nam tu wszystkim w czym tkwi twój fenomen spoerdolenia

Zgłoś
takamahi 2023-08-27, 13:16
Siriuz napisał/a:

Słuchaj, dam ci dobrą radę, zastanów się nad nią poważnie. Skończ już pisać bo z każdym postem pokazujesz coraz dobitniej że określenia typu kretyn, debil, idiota itp to w odniesieniu do twojej osoby są komplementy.

Zastanów się dlaczego Ukraina jako kraj suwerenny, któremu między innymi rosja udzieliła gwarancji bezpieczeństwa (1994 Memorandum Budapesztańskie) miałaby ulec szantażowi rosji i nie wstępować do Unii Europejskiej lub NATO. Ukraina, jak każdy inny suwerenny kraj ma prawo do samostanowienia, Tylko ona, jako jedyna ma prawo do decydowania w jakich stowarzyszeniach, paktach i sojuszach będzie uczestniczyć o ile spełni warunki przystąpienia i uczestnictwa,, to jest decyzja narodu ukraińskiego wyrażona poprzez działania wybranego przez ten naród rządu. Amerykanie i Wielka Brytania również udzieliły gwarancji bezpieczeństwa Ukrainie w tym memorandum. I w tym przypadku amerykanie, Wielka Brytania po prostu wypełniają swoje zobowiązanie które rosja olała w 2014 roku podburzając mniejszości narodowe w Ukrainie (tak jak wcześniej zrobiła z Osetią w Gruzji) co skończyło się aneksją Krymu i w efekcie doprowadziło po latach do obecnej wojny. Tutaj (na tym konkretnie polu) poza ruskim zjebem naczelnym - putlerem, oraz jego przydupasami z dumy i ministerstw oraz resztą ruskich "siłowików" nie zawinił nikt. Ani Ukraina, ani USA, ani Niemcy, ani my. Tylko i wyłącznie ruscy sprowokowali ten konflikt. A ruskie społeczeństwo jest tak zindoktrynowane i stłamszone że większości ten konflikt popiera lub udziela mu cichego akceptu.

Poszperaj sobie w Internecie co się działo przed obecną wojną, ilu przywódców chciało rozmawiać z putlerem aby nie dopuścić do tego konfliktu. Dwoili się i troili, Putler do końca utrzymywał że Ukrainy nie napadnie a wojska gromadzi bo tamto, sramto i owamto. A skończyło się wojną. A Idioci tacy jak ty powielają ruską propagandę że to wina zachodu, że agresorem są Stany Zjednoczone i/lub NATO, oraz masę podobny farmazonów. Jak już wcześniej sugerowałem ,takie postepowanie doskonale wpisuje się w propagandowe działania ruskiej agentury.

Poczytaj sobie podręczniki do historii powojennej nie tylko Polski ale też Europy.
Poczytaj treści paktów i umów międzynarodowych.

Pooglądaj sobie co u ruskich się mówi w TV, Poczytaj sobie ich gazety.
Zerknij tutaj youtube.com/@realAndromeda/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0 i tutaj youtube.com/watch?v=spCiohPmD2M&t=21s ogólnie poszukaj wypowiedzi i artykułów tej kobiety z którą jest wywiad w ostatnim linku może ci to w końcu oczy otworzy.
To też poczytaj joemonster.org/art/64708 niby portalik humorystyczny ale czasem fajne rzeczy tam można znaleźć.

Zgłoś
JankoSado 2023-08-27, 13:19
Ciekawe za ile kupili gruzińskie paszporty?
Zgłoś
Siriuz 2023-08-27, 14:43 1
takamahi napisał/a:

Tylko ona, jako jedyna ma prawo do decydowania w jakich stowarzyszeniach, paktach i sojuszach będzie uczestniczyć o ile spełni warunki przystąpienia i uczestnictwa,, to jest decyzja narodu ukraińskiego wyrażona poprzez działania wybranego przez ten naród rządu.

Ja pierdole... niby wiedzę jakąś masz, ale naiwny jesteś jak mała dziewczynka. Pokazujesz świetnie różnice między wiedzą a mądrością.
Ciekaw jestem jak wytłumaczysz dlaczego niepodległe i suwerenne kraje takie jak np Polska nie mogą w spokoju prowadzić badań nad bronią jądrową i dążyć do jej posiadania?

takamahi napisał/a:

Poszperaj sobie w Internecie co się działo przed obecną wojną, ilu przywódców chciało rozmawiać z putlerem aby nie dopuścić do tego konfliktu. Dwoili się i troili, Putler do końca utrzymywał że Ukrainy nie napadnie a wojska gromadzi bo tamto, sramto i owamto. A skończyło się wojną. A Idioci tacy jak ty powielają ruską propagandę że to wina zachodu, że agresorem są Stany Zjednoczone i/lub NATO, oraz masę podobny farmazonów. Jak już wcześniej sugerowałem ,takie postepowanie doskonale wpisuje się w propagandowe działania ruskiej agentury.

A tu już się skończyła Twoja wiedza i tworzysz jakieś fantazje. Rosja kurwa od conajmniej 10 lat grozi militarną interwencja na Ukrainie i aneksja Krymu była dowodem na to, że tym razem (po 50 latach ustępowania) to jest czerwona linia, której zachód nie może przekroczyć.

I kurwa te filmy na YT... Czy Ty kurwa jesteś ślepy i głuchy, że nie widzisz że to jest ordynarna propaganda? Fakty pomieszane z opiniami i emocjonalne zagrywki. Zobacz jak wygląda informacja:

Zgłoś
takamahi 2023-08-27, 15:06 3
Siriuz napisał/a:

Ja pierdole... niby wiedzę jakąś masz, ale naiwny jesteś jak mała dziewczynka. Pokazujesz świetnie różnice między wiedzą a mądrością.
Ciekaw jestem jak wytłumaczysz dlaczego niepodległe i suwerenne kraje takie jak np Polska nie mogą w spokoju prowadzić badań nad bronią jądrową i dążyć do jej posiadania?

Znowu pokazałeś swoje ograniczenia umysłowe. Prowadzenie badań nad bronią jądrową nie jest w żaden sposób tożsame z uczestnictwem w jakiejś wspólnocie lub stowarzyszeniu, to po pierwsze. Natomiast dążyć do posiadania takiej broni, pośrednio, bo właśnie w formie uczestnictwa w międzynarodowym programie( Nuclear Sharing) Polska może. Ale czy zostanie zaakceptowana to zleży w tym przypadku od właścicieli tej broni. To po drugie.
A dlaczego Polska nie może prowadzić badań nad bronią jądrową, no coś ty taki mądry jesteś a nie wiesz?
Bo w 1968 roku podpisała i chyba rok później ratyfikowała Traktat o Nierozprzestrzenianiu Broni Jądrowej. To po trzecie.
Naprawdę, poważnie przemyśl moją poprzednią radę, sam obnażasz swoją głupotę i braki wiedzy.

Do filmiku który wkleiłeś się nie odniosę bo go nie widziałem i na chwilę obecną nie mam czasu go obejrzeć, chociaż sądząc po tym co reprezentujesz sobą poprzez swoje wypowiedzi, skoro ty ty to tu wkleiłeś to muszę być przygotowany na konferencję jakiegoś foliarza w stylu Sz. P. Górniak i festiwal faktów wymieszanych z fikcją przeinaczeniami i ogólnym niezrozumiałym bełkotem. Ale zmuszę się w chwili wolnej. Może.

Ok, obejrzałem początek i dalej mi się nie chce bo ten film po prostu potwierdza głupotę stwierdzenia że rosja została oszukana i cały czas ustępowała i ogólnie to ona strasznie biedna jest bo wszyscy ją ruchali w ruskie kakałko na arenie międzynarodowej.

Ogólnie to co obejrzałem sprowadza się do tego że rosja dostała gwarancję co do nierozszerzania NATO na wschód w zamian za wyprowadzenie swoich wojsk ze wschodnich niemiec. Ale została oszukana.

Po pierwsze. I dobrze. Rosja była okupantem wschodnich Niemiec. Tak jak w sumie w pewnym sensie i naszego kraju i Czechosłowacji i Litwy i tak dalej. Każdy sposób na odzyskanie pełni suwerenności przez te wszystkie kraje, był dobry. Łącznie z oszustwami politycznymi. Dzięki temu to te kraje zyskały prawo samostanowienia i decydowania czy do NATO chcą wstąpić czy nie chcą. Rosja prawa o decydowaniu co do ustroju, stowarzyszeń, praw itp odnośnie państw innych niż sama rosja, nie ma.

Po drugie tych gwarancji udzielił Hans-Dietrich Genscher (wicekanclerz Niemiec i minister spraw zagranicznych - co sam red. zauważył) a później James Baker (Sekretarz Stanu USA) tyle że to nie były osoby w żaden sposób uprawnione do składania takich deklaracji w imieniu NATO. NATO to stowarzyszenie, na jego czele stoi sekretarz generalny, wszelkie decyzje dotyczące paktu podejmuje Rada Północnoatlantycka jednogłośnie w ramach konsensusu. Dlatego podnoszenie argumentu że rosja dostała gwarancje na coś, od pewnych osób nieuprawnionych de facto do udzielania takich gwarancji, w kontekście zarzewia konfliktu ruskie - Ukraina bo tak to ten redaktor przedstawił w filmiku jest moim zdaniem cokolwiek głupie.

To podobne do tego jak ja bym ci zagwarantował dziś, że jutro zostaniesz prezydentem Jowisza. Tyle że ja nie mogę tego gwarantować, nie mam ku temu żadnych uprawnień ani prawnych umocowań.

I te parę minut filmu który wkleiłeś pokazują że ten redaktor nie jest żadnym autorytetem w tej dziedzinie, on nawet nie rozumie tego o czym mówi skoro popełnia takie błędy logiczne.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów