Siriuz napisał/a:
Ale widzisz, rzecz w tym, że cała ta kurwia wojna na Ukrainie to zlepek filmików z komentarzem reżimu Zelenskiego, które nasze media prezentują jako prawdę nie wymagającą śledztwa ani nawet komentarza Rosjan.
A teraz powiedz - dlaczego powinienem wierzyć w ten komunikat?
Nie wiem, nie oglądam, nie do tego się odnosiłem.
Wiem za to, że my też nie raz byliśmy w potrzebie uczynienia spierdolki z Polski i być może jeszcze będziemy zmuszeni. Mam cichą nadzieję, że będzie się wtedy sprawdzało historię komentarzy ludzi, którzy chcą uciec i na ich podstawie przydzielać (lub nie) im azyl. Poszukaj jakichś weteranów albo osoby, które może jeszcze jakiegoś mają w rodzinie lub znają.. teraz to już serio jedenostki, ale daje sobie rękę uciąć, że każdy jeden powie to co inni mówili za życia czyli rusków strzeż się jak ognia, bo to cwane, bezduszne ścierwo. Poczytaj też trochę o historii (nie tylko o Wołyniu) i wywnioskuj która z nacji jest tą najbardziej zakłamaną, krętacką, nie liczącą się z życiem, wiecznie tuszującą prawdę lub naciągającą fakty i co może chcieć taka nacja oparta na propagandzie i fałszu, gdy ktoś kogo atakują ma sojusznika? Czego może chcieć rosja skoro nie może iść w otwarty konflikt?
Nancy83 napisał/a:
W Bieniewicach za Warszawa grupa Ukraińców napada i rabuje domy. Nikt z tym nic nie robi ani nie mówi a któryś z Polaków w tej samej sytuacji będąc, już by siedział ot i to cała prawda o ,,sławnej Ukrainie" banda kurew i swołoczy niczym nie różniącej się od ich pobratyńców kacapów. Niestety są bezkarni w pl. maja większe prawa niż Polak. jebac kaczora i cały ten popierdolony polski rząd.
skąd info? jakieś zdjęcia? nagrania? cokolwiek? czy tak sobie piszesz? serio pytam