18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dzisiejszej nocy ok godz.00:57 do ośmio osobowej grupy polskiej młodzieży bawiącej się na bulwarach wiślanych (19-22 lata) podeszła grupa 12 osób podających się za Ukraińców.
Zażądali od biesiadników aby kolejno ustawiali się i wykrzykiwali hasło "slava Ukrainie". Polacy odmówili twierdząc, że są Polakami i nie będą wykrzykiwać tych tekstów.
Wówczas rozpoczęło się ich bicie i kopanie.Osiem osób doznało urazów wielonarządowych, a jedna z nich (student psychologii) przebywa w szpitalu.
Przybyła na miejsce tzw.policja czytaj milicja obywatela kaczyńskiego spisała sprawców i zwolniła.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2023-08-26, 20:54 ]
tedwaha napisał/a:

Jebany ciemnogród powiem wam tyle, okazało się że to Gruzini a nie Ukraińcy

Zgłoś
SanEscobarrrrr 2023-08-26, 12:05
@Siriuz

nie mówię o mediach tylko o ludziach. Myślałem, że to oczywiste.
Zgłoś
Matiboss 2023-08-26, 12:07 3
jak chłopak stoi jak pizda jak go ukrainiec napierdala to dla mnie moze go nawet murzyn w dupe ruchac. Wstyd jak chuj byc taka pizda która nawet nie pokazuje ze chce sie bronic. Moze po tym wydarzeniu dzieciaki obudza sie ze nie wsytarczy biegac z flaga lgbt w dupie i cieszyc sie bezstresowym wychowaniem.
Zgłoś
Siriuz 2023-08-26, 12:30 1
SanEscobarrrrr napisał/a:

@Siriuz
nie mówię o mediach tylko o ludziach. Myślałem, że to oczywiste.

Gdyby znacząca część ludzi w Warszawie o tym wiedziała i rozmawiała to wtedy zobaczylibyśmy w mediach informację, że to fejk.

Poza tym ja ani razu nie napisałem tutaj czy uważam, że to jest fejk lub nie. Po prostu skomentowałem, że lewactwo jest pierwsze żeby dementować lub cenzurować materiały które nie są po ich myśli.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Lok 2023-08-26, 12:34 3
Łoooo pierdoloni..... kurwy takie cwane a siedzą tutaj zamiast się napierdalać za tą swoją ŁUkrainkę
Zgłoś
bertlas 2023-08-26, 12:35 2
Jakim trzeba być przegrańcem i idiotą aby publikować taki fake.
Zgłoś
JackCola 2023-08-26, 13:16 5
Na wschodzie Ukrainy giną zwykłe Mykoły a w Polsce szaleją dezerterzy śmierdzący czosnkiem ,musimy pamiętać że w Warszawiwie i Kijowie rządzi ta sama sitwa i to Pinokio odpowiada za swoich rodaków .Dlatego policja nie miała nic do gadania .......USA ostatnio przyznały,że waleczna armia "herojów" pomniejszyła się o 500 000 sztuk
"siły żywej ",która wojuje z Rosją w ich interesie. i to jest dobra wiadomość na dzisiaj XD
Zgłoś
~tedwaha 2023-08-26, 13:41 8
Jebany ciemnogród powiem wam tyle, okazało się że to Gruzini a nie Ukraińcy

Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
Zgłoś
SanEscobarrrrr 2023-08-26, 14:23 1
Siriuz napisał/a:

Gdyby znacząca część ludzi w Warszawie o tym wiedziała i rozmawiała to wtedy zobaczylibyśmy w mediach informację, że to fejk.
Poza tym ja ani razu nie napisałem tutaj czy uważam, że to jest fejk lub nie. Po prostu skomentowałem, że lewactwo jest pierwsze żeby dementować lub cenzurować materiały które nie są po ich myśli.

Raczej wrzuciłeś żeby wrzucić, bo śmieszny obrazek się przypomniał i pasował akurat do jednego zdania wyjętego z kontekstu. Mam to samo zdanie o lewakach, o mediach pewnie też, czyli nienawidzę. Tylko, że z tego co widzę po komentach oświeceni ludzie internetu zachowują się w tym momencie dokładnie tak jak typowy Mirek z Haliną przed TV. Zobaczyli filmik i to musi być prawda. Mam nadzieje, że to serio zwykłe skurwiałe ruskie trolle, a nie Polacy inaczej wychodzi na to, że dosłownie każdy może nagrać filmik, podesłać stonodze lub jakiemuś taniemu portalowi i wystarczy i mamy kłótnie i spiny tak jakby ruscy nigdy prowokacji nie uskuteczniali.
Zgłoś
Nancy83 2023-08-26, 14:26 5
W Bieniewicach za Warszawa grupa Ukraińców napada i rabuje domy. Nikt z tym nic nie robi ani nie mówi a któryś z Polaków w tej samej sytuacji będąc, już by siedział ot i to cała prawda o ,,sławnej Ukrainie" banda kurew i swołoczy niczym nie różniącej się od ich pobratyńców kacapów. Niestety są bezkarni w pl. maja większe prawa niż Polak. jebac kaczora i cały ten popierdolony polski rząd.
Zgłoś
darek1234 2023-08-26, 14:41 1
Gównozjeby z roSSji w akcji. Ale wy jesteście durnie! Żaden normalny Polak nie będzie nigdy rusofilem, choćbyście przeprosili za wszystkie zbrodnie jakich dokonaliście na nas. Głupie zabimbrzone onuce
Zgłoś
takamahi 2023-08-26, 15:05
Nancy83 napisał/a:

W Bieniewicach za Warszawa grupa Ukraińców napada i rabuje domy. Nikt z tym nic nie robi ani nie mówi a któryś z Polaków w tej samej sytuacji będąc, już by siedział ot i to cała prawda o ,,sławnej Ukrainie" banda kurew i swołoczy niczym nie różniącej się od ich pobratyńców kacapów. Niestety są bezkarni w pl. maja większe prawa niż Polak. jebac kaczora i cały ten popierdolony polski rząd.

I to że nikt z tym nic nie robi to jest wielki błąd zarówno tych którzy o tym wiedzą i nie poinformują policji, jak i samej policji jeżeli ma o tym wiedzę i istotnie nic nie robi. Ale to w żaden sposób nie jest powód żeby generalizować i przez pryzmat paru bandytów z Ukrainy oceniać cały naród. To tak jak by nas ktoś oceniał przez pryzmat parudziesięciu bandziorów kradnących auta po zachodniej stronie europy. Nieco krzywdzące dla uczciwej części naszego narodu, nieprawdaż?

A co do ostatniego zdania Twojej wypowiedzi, pełna zgoda. Dodałbym jeszcze "konfederację i ziobrystów też".

Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
Brsk3169 2023-08-26, 15:06 5
darek1234 napisał/a:

Gównozjeby z roSSji w akcji. Ale wy jesteście durnie! Żaden normalny Polak nie będzie nigdy rusofilem, choćbyście przeprosili za wszystkie zbrodnie jakich dokonaliście na nas. Głupie zabimbrzone onuce

Darek zesrałeś się
Zgłoś
darek1234 2023-08-26, 15:44 1
Brsk3169 napisał/a:

Darek zesrałeś się

Zesrali to się twoi bracia wczoraj na Krymie, gdy specjalsi wpadli i poszatkowali bimbrowników
Zgłoś
Fiku88 2023-08-26, 16:13 1
Takie hojraki we 12 , to niech idą na choćby 4 ruskich na froncie
Zgłoś
Szakhal 2023-08-26, 17:28 3
toniemojekonto napisał/a:

Dzisiejszej nocy ok godz.00:57 do ośmio osobowej grupy polskiej młodzieży bawiącej się na bulwarach wiślanych (19-22 lata) podeszła grupa 12 osób podających się za Ukraińców.
Zażądali od biesiadników aby kolejno ustawiali się i wykrzykiwali hasło "slava Ukrainie". Polacy odmówili twierdząc, że są Polakami i nie będą wykrzykiwać tych tekstów.
Wówczas rozpoczęło się ich bicie i kopanie.Osiem osób doznało urazów wielonarządowych, a jedna z nich (student psychologii) przebywa w szpitalu.
Przybyła na miejsce tzw.policja czytaj milicja obywatela kaczyńskiego spisała sprawców i zwolniła.

Z racji że każde fake newsy są złe, wstawiam oficjalny komunikat policji.

Zatem, drogi autorze, skąd masz tak "doskonałe" źródło informacji o obrażeniach? A może sam byłeś wśród tych Gruzinów? Tak tylko dywaguje.

Człowiek człowiekowi człowiekiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów