18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dzisiejszej nocy ok godz.00:57 do ośmio osobowej grupy polskiej młodzieży bawiącej się na bulwarach wiślanych (19-22 lata) podeszła grupa 12 osób podających się za Ukraińców.
Zażądali od biesiadników aby kolejno ustawiali się i wykrzykiwali hasło "slava Ukrainie". Polacy odmówili twierdząc, że są Polakami i nie będą wykrzykiwać tych tekstów.
Wówczas rozpoczęło się ich bicie i kopanie.Osiem osób doznało urazów wielonarządowych, a jedna z nich (student psychologii) przebywa w szpitalu.
Przybyła na miejsce tzw.policja czytaj milicja obywatela kaczyńskiego spisała sprawców i zwolniła.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2023-08-26, 20:54 ]
tedwaha napisał/a:

Jebany ciemnogród powiem wam tyle, okazało się że to Gruzini a nie Ukraińcy

Zgłoś
test4321 2023-08-26, 7:30
mynameisgod napisał/a:

oni nie mówią po ukraińsku, albo z akcentem - aktorzy, prowokatorzy itd
myślę, że to prowokacja
propaganda podgrzewa tłum
może będzie kolejna rzeź w PL

Jeśli to faktycznie prowokacja to wyobraź sobie co tu się będzie działo, skoro takie wybryki są konieczne do osiągnięcia celu...
Zgłoś
CzerstWybut 2023-08-26, 7:45 1
Jesse.Pinkman napisał/a:

Zaraz przyleci Pan_Cernik zwolennik pisiorów i dostajesz zjeby, za to, że nie popierasz jedynej słusznej partii (bez)prawia i (nie)sprawiedliwości. Smutne jest to, że jebane pisiory wciąż mają ponad 30% w sondażach.

Smutne to jest to że ludzie twojego pokroju by sprzedali kraj za pare srebrników. I to jeden chuj w którą strone, czy na zachód czy na wschód, jak twój naczelny ryży wódz.
Zgłoś
saint_kg 2023-08-26, 8:56 5
Mam nadzieję, że te larwy dostaną zasłużony wypierdol i zostaną wysłani w prezencie na front.
Zgłoś
Dark_steam 2023-08-26, 9:00 2
Akurat znam ukraiński dość dobrze. To co oni tam pieprzą to nie jest ukraińska mowa. Bardzie przypomina nieudolne próby mówienia "slava ukraini" przez jakichś kaukaskich baranów.
Zgłoś
SanEscobarrrrr 2023-08-26, 9:03 6
Kurwa debile jakby to nie był fejk to w samej Warszawie byłoby głośno, jestem stąd i nic się tu nie mówi. Jedyne info to jakiś kurwa post stonogi i news z frondy (znane i cenione źródło informacji xD).
Pamiętajcie, że jedyne na co ruskie kurwy mogą sobie pozwolić to na dezinformację i będą to robić do usranej śmierci. Kłamstwo mają we krwi, od setek lat coś odpierdalają czy to swoim obywatelom czy sąsiadom i chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę. U nas też swoje zrobili. Nie ma co porównywać takich rzeczy, ale zakładam, że jakby podliczyć liczbę zgwałconych Polek i bestialsko zamordowanych Polaków to banderowcy (też kurwy, bo zaraz ktoś wyskoczy, że obrońca bander) mogliby im co najwyżej buty czyścić. Znajdźcie dzieci jednego emeryta, który przeżył wojnę i pogadajcie z nim jak to było. Każdy powie, że niemcy byli straszni, ale to co robiło ruskie ścierwo to aż ciężko sobie wyobrazić.
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-08-26, 9:07
Jesse.Pinkman napisał/a:

Zaraz przyleci Pan_Cernik zwolennik pisiorów i dostajesz zjeby, za to, że nie popierasz jedynej słusznej partii (bez)prawia i (nie)sprawiedliwości. Smutne jest to, że jebane pisiory wciąż mają ponad 30% w sondażach.

Jestem.....

Połowa z nich to ewidentni Czeczeni jebany głąbie. Ten co najwięcej gada i ten obok to mi na Irańczyków wyglądają.
W tej grupie nie ma ani jednego Ukraińca....

Widzę że ty nadal łykasz wszystko jak jakiś pierdolony leming o IQ pamtofelka....
Zgłoś
SanEscobarrrrr 2023-08-26, 9:08 2
Siriuz napisał/a:

Kurwa jacy mundrzy. Jak pokażą Ruska kradnącego lodówkę, albo dwie baby chwalące Kaczki to wszystko gra... ale kurwa pokaż nazioli Ukraińskich czy oświadczenie Pfizera, że ich preparaty gówno dawały... to wtedy jest wielka mistyfikacja, prowokacja, sensacja i aktorzy. Kurwa! Lewactwo jest głupsze od największego religijnego fundamentalisty.

chłopie na to po prostu nie ma dowodów. W Wwa nikt o tym nie mowi, a w necie znalazlem tylko info od stonogi (xd) i z frondy... przecież wiadomo, że ruskie gówno może jedynie siać dezinformację, do niczego innego się nie nadają i po prostu nie mogą sobie pozwolić na otwartą walkę. Jeśli okaże się, że to prawda to jasne, trzeba będzie się w końcu postawić (choć szczerze będzie ciężko, mlode pokolenie to glownie pizdy w rurkach) , ale aktualnie to po prostu wyglada na ruski wyrzyg. I jak cos do lewaka mi zajebiscie daleko, nienawidze gnid, ale w momencie, gdy ślepo wierzysz w jakiś filmik z neta, bez jakiejkolwiek weryfikacji, szukania info na wlasna reke no to sorry, ale jestes dokladnie tym co napisales o lewactwie.
Zgłoś
PękniętySłoik 2023-08-26, 9:35 3
SanEscobarrrrr napisał/a:

Kurwa debile jakby to nie był fejk to w samej Warszawie byłoby głośno, jestem stąd i nic się tu nie mówi. Jedyne info to jakiś kurwa post stonogi i news z frondy (znane i cenione źródło informacji xD).
Pamiętajcie, że jedyne na co ruskie kurwy mogą sobie pozwolić to na dezinformację i będą to robić do usranej śmierci. Kłamstwo mają we krwi, od setek lat coś odpierdalają czy to swoim obywatelom czy sąsiadom i chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę. U nas też swoje zrobili. Nie ma co porównywać takich rzeczy, ale zakładam, że jakby podliczyć liczbę zgwałconych Polek i bestialsko zamordowanych Polaków to banderowcy (też kurwy, bo zaraz ktoś wyskoczy, że obrońca bander) mogliby im co najwyżej buty czyścić. Znajdźcie dzieci jednego emeryta, który przeżył wojnę i pogadajcie z nim jak to było. Każdy powie, że niemcy byli straszni, ale to co robiło ruskie ścierwo to aż ciężko sobie wyobrazić.

Ty conajwyżej chłopku bezrolny jesteś spod Hajnówki albo innych Suwałek. Mieszkanie od kilku lat na Targówku czy Bródnie nie czyni z ciebie warszawiaka, wieśniaku. A głośno w warszawce byłoby gdyby to nasi, ukraińcom wpierdol spuścili. Przecież 95% "ludzi" tu mieszkających to tacy sami imbecyle intelektualni jak ty. Napływowe ścierwo spod ruskiej granicy. Posprzedawali ostatnie morgi po ojcach, kupili 30m2 kurnik i zgrywają szlachtę warszawską. Tfu.
Zgłoś
takamahi 2023-08-26, 9:44
Xothr napisał/a:

na wstepie to mam nadzieje ze nigdy nie znajde sie w jednym pomieszczeniu z tak zjebanym upadlinskim kolaborantem jak ty, na szczescie jak juz to bydlo zacznie sie panoszyc bedzie cie jebac tak jak jebie siebie nawzajem to na szczescie mam nadzieje ze ludzie ktorzy beda mieli ochote cos z tym zrobic najpeirw poczekaja az z toba skoncza bo lewactwo i nazizm powinno isc w pizdu a upadlina nie powinna wgl istniec bo to zlepek skurwysynow, bandytow, korupcji, chorob wenerycznych i zwyklych jebancyh debili. a co do Ruskich to czekam z niecierpliwoscia na rozwoj wydarzen bo takie zakute lby jka ty nie dopuszczaja nawet do wiadomosci mysli ze moze zjebane juesej jak i stara ruchana przez wszystkich kurwa europa jest juz na koncowce a ruskie z chinczykami juz 3/4 swiata maja w kieszeni wiec w perspektywie 5 lat moze sie wszystko ladnie odwrocic ja osobiscie jestem przygotowany na zarowno jeden jak i drugi scenariusz. ale uwierz, ze wszystkie pedaly, kazdy jebany lewak i taki ukrofil jak ty jesli przyjdzie wtedy po pomoc to co najwyzej kopa w dupe i z popcornem w reku bede ogladac jak was upadlincy beda szlachtowac albo zachod za mordy zlapie i zaciagnie do niewolniczego jebania

Szczerze przyznam, że kilka minut zastanawiałem się co ci odpisać tak żeby w jakiś sposób przemówić ci do rozsądku. Doszedłem jednak do wniosku że nie da się przemówić do czegoś czego nie ma. Jesteś tak zniszczony przez te wszystkie internetowe teorie spiskowe, fake niusy i działania propagandowe z różnych stron, że po prostu nie ma już dla ciebie ratunku. twoja wypowiedź pokazuje jedynie że należysz do tej, nielicznej mam nadzieję, grupy polaków (celowo z małej w odniesieniu do ciebie) którym ze względu na niemierzalny wręcz poziom głupoty oraz dobro narodu, powinno się odebrać prawo do głosowania i rozmnażania.

Jebać ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.
Zgłoś
PryszczatyJeż 2023-08-26, 10:20 2
takamahi napisał/a:

Szczerze przyznam, że kilka minut zastanawiałem się co ci odpisać tak żeby w jakiś sposób przemówić ci do rozsądku. Doszedłem jednak do wniosku że nie da się przemówić do czegoś czego nie ma. Jesteś tak zniszczony przez te wszystkie internetowe teorie spiskowe, fake niusy i działania propagandowe z różnych stron, że po prostu nie ma już dla ciebie ratunku. twoja wypowiedź pokazuje jedynie że należysz do tej, nielicznej mam nadzieję, grupy polaków (celowo z małej w odniesieniu do ciebie) którym ze względu na niemierzalny wręcz poziom głupoty oraz dobro narodu, powinno się odebrać prawo do głosowania i rozmnażania.

Nie jestem foliarzem ale jeśli chodzi o covida to jednak oni mieli rację.
Zgłoś
pipi71 2023-08-26, 11:03 1
i wiadomo! to "podstawione ruskie" brak słów, że pospólstwo wszystko łyka. za te miliardy można było dokonać wiele dobrego ale ukrom nawet naboje trzeba wysłać "chwała im" golasy pierdolone przepraszam nie trzymam ciśnienia

pipi71
Zgłoś
Wiewór 2023-08-26, 11:08 2
cedrikk napisał/a:

Na Ciebie każdy by szczał , ty dalej powiesz że deszcz pada...

Na ciebie szcza braun, przyjmujesz to z otwartymi ustami i sie nacierasz.
Zatrudniam Ukraincow. Znam ich dziesiatki i nie ma z nimi zadnych problemow.
I nie kradna w pracy jak Polacy.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Fifonż 2023-08-26, 11:30 4
W Poznaniu sobie na takie wybryki nie pozwalają:
poznan.naszemiasto.pl/kibice-lecha-poznan-przeprowadzili-rozmowy-wycho...
Zgłoś
SanEscobarrrrr 2023-08-26, 11:45 2
Wyzimlak napisał/a:

Ty conajwyżej chłopku bezrolny jesteś spod Hajnówki albo innych Suwałek. Mieszkanie od kilku lat na Targówku czy Bródnie nie czyni z ciebie warszawiaka, wieśniaku. A głośno w warszawce byłoby gdyby to nasi, ukraińcom wpierdol spuścili. Przecież 95% "ludzi" tu mieszkających to tacy sami imbecyle intelektualni jak ty. Napływowe ścierwo spod ruskiej granicy. Posprzedawali ostatnie morgi po ojcach, kupili 30m2 kurnik i zgrywają szlachtę warszawską. Tfu.

29 lat mieszkam w Wraszawie dowód osobisty mam ci pokazać czy co? zamknij pizde i nie siej dezinformacji razem z ruskimi, czekaj na rozwój wydarzeń, jeśli coś się będzie działo to dosłownie każdy będzie o tym wiedział na 100% i nie trzeba będzie dyskutować.

pipi71 napisał/a:

i wiadomo! to "podstawione ruskie" brak słów, że pospólstwo wszystko łyka. za te miliardy można było dokonać wiele dobrego ale ukrom nawet naboje trzeba wysłać "chwała im" golasy pierdolone przepraszam nie trzymam ciśnienia

znajdź jedno info na temat tej sytuacji. Stonoga i fronda sie nie licza, posta na fb kazdy moze sobie jebnac na kazdy temat. Jak znajdziesz potwierdzone info to przeprosze, ze w ogole sie tu wypowiadam, ale no kurwa nie znajdziesz, bo prawdopodobnie wlasnie prowo. Ruskim na reke jak nas skloca
Zgłoś
Siriuz 2023-08-26, 11:58 1
SanEscobarrrrr napisał/a:

Kurwa debile jakby to nie był fejk to w samej Warszawie byłoby głośno

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów